Gülperi evlendi mi? Gülperi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gülperi evlendi mi? Gülperi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Cuma günlerinin sevilen dizisi Gülperi dün 21. bölümü ile ekranlara geldi. Gülperi’yi izlemeyen ve kaçıranlar son bölümde neler oldu? Diye merakla araştırıyor. Peki, Gülperi Kadir ile evlendi mi? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar.

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Pabuççuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Erkan Bektaş gibi isimlerin paylaştığı Gülperi dizisinin son bölümünde neler oldu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

GÜLPERİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Son anda Kadir'in bir hamlesiyle kazadan kurtulurlar. Gülperi arka koltukta Can'ın olduğunu fark eder. Can hafif yaralanmıştır hep beraber hastaneye giderler. Hasan ve Artemis de oraya gelir. Kadir bu olayı şüpheli bulmuştur. Kardeşinden bunun araştırılmasını ister. Yapılan incelemede arabanın kurcalandığı ortaya çıkar. Hasan bu konuşmalara şahit olur. Kadir'in Eyüp'ten şüphelendiğini duyar bu konuyu araştırması için Seyit'den yardım ister. Kadir savcılığa Eyüp’ü şikâyet eder fakat bir delil bulunamadığı için serbest bırakılır. Gülperi, Kadir ile Eyüp arasındaki sırrı öğrenmek ister. Kadir her şeyi anlatır onunla evlenmek istediğini söyler. Gülperi Kadir'le yüzleşerek onu tamamen hayatından çıkarır. Yıldırım nikâhı için gün alırlar. Şeyma onların evleneceklerini anlar engel olmak için elinden geleni yapacaktır. Eyüp Seyit'i tuzağa düşürür tartışırlarken Seyit düşüp beyin kanaması geçirir oraya gelen Hasan onu hastaneye götürür. Durumu umutsuzdur fakat Hasan'a arabayı bozanın babası olduğunu söyler. Hasan bu durum karşısında yıkılır Seyit'in durumunun umutsuz olduğunu öğrenince Gökhan'ın babasının kim olduğunu öğrenmesini sağlar. Seyit oğluna gerçekleri söyledikten sonra ölür. Şeyma kızıyla birlikte eve döndüklerinde kapının açık olduğunu fark ederler. Evde karşılarına çıkan bir adam Şeyma'yı dövmeye başlar. Artemis babasını arar fakat Gülperi ile nikâh masasında olan Kadir telefona bakmaz. Her şeye rağmen Gülperi ve Kadir evlenirler.

GÜLPERİ 22. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Gülperi dizisi dün akşam ekranlara 21. bölümü ile geldi. Merak edilen 22.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.