Gülperi kazadan kurtulacak mı? Gülperi 21 bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gülperi kazadan kurtulacak mı? Gülperi 21 bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Cuma günlerinin sevilen dizisi Gülperi dün 20. bölümü ile ekranlara geldi. Gülperi’yi izlemeyen ve kaçıranlar son bölümde neler oldu? Diye merakla araştırıyor. Peki, Gülperi Kadir ile evlendi mi? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar.

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen Tarık Pabuççuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Erkan Bektaş gibi isimlerin paylaştığı Gülperi dizisinin son bölümünde neler oldu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

GÜLPERİ SON BÖLÜMDE NE OLDU

Artemis’i Hasan yanan kulübeden çıkarır. Kendinde olmayan Artemis hemen hastaneye kaldırılır. Duman'dan zehirlenmiştir. Gökhan Seyit'e haber verir. Seyit de Şeyma'yı arayarak Artemis’in kurtulduğunu söyler. Gülperi’yi karakolun önünde yakalayan Eyüp telefonu kırarak görüntüleri yok ettiğini sanar. Ama Gülperi görüntüleri Kadir'in kardeşine yollamıştır. Kadir hapisten çıkar. Eyüp polis tarafından yakalanır. Kendini yaralayıp Kadir'e suç atması nedeniyle mahkemeye verilir. Fakat Şeyma onun adli kontrol şartı ile tahliye edilmesini sağlar. Bu arada Hasan ve Gökhan Artemis’i kaçıranları yakalamak amacıyla peşine düşerler. Ama bu bir tuzaktır. Kadir bunu tahmin ettiği için hapisteki arkadaşlarının yardımıyla onları bulur ve kurtarır. Hasan babasına Kadir ile arasındaki sırrı sorar. Zaten ona karşı güveni sarsılmıştır. Babası Suriye'deki cinayetlerle Kadir'in onu suçladığını söyler. Hasan Kadir ile yüzleşip bu konu ile ilgili delilleri sorar. Ama yanıt alamaz. Artemis ise Hasan'a olan aşkını itiraf eder aynı şekilde Hasan'dan da karşılık görür. Bu arada Gülperi ve Kadir evlilik hazırlıkları yapmak için sözleşirler. Eyüp ise sürekli Gülperi'yi takip etmekte Kadir'e kaptırma korkusu yaşamaktadır. Bu nedenle Kadir'in arabasını bozdurarak kaza sonucu ortadan kaldırmak ister. Fakat her şey Eyüp'ün istediği gibi olmaz. Arabaya gizlice Gülperi’nin küçük oğlu da biner. Kadir ve Gülperi arabanın direksiyonun kilitlenmesi ile karşıdan gelen kamyonla kafa kafaya gelirler.

GÜLPERİ 21. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Gülperi dizisi dün akşam ekranlara 20. bölümü ile geldi. Merak edilen 21.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.