Gülperi son bölümde neler oldu? Gülperi kurtulacak mı?

Gülperi son bölümde neler oldu? Gülperi kurtulacak mı?
Cuma günlerinin sevilen dizisi Gülperi dün 25. bölümü ile ekranlara geldi. Gülperi’yi izlemeyen ve kaçıranlar son bölümde neler oldu? Diye merakla araştırıyor. Peki, Gülperi kurtulacak mı? İşte detaylar.

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Pabuççuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Erkan Bektaş gibi isimlerin paylaştığı Gülperi dizisinin son bölümünde neler oldu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

GÜLPERİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Kadir Gülperi’yi mahkemede dilekçe verirken görünce buna engel olur onu sevdiğini söyleyerek ikna eder. Zamanla çocukların da bunu kabul edeceğini söyler. Gülperi çocuklarının dedelerine gittiğini öğrenince onları geri almak için oraya gider. Yakup ve Fatma'nın karşısına çıkmaları ile tartışırlar Fatma tarafından Gülperi yaralanır. Hasan ve Bedriye gelmek istemese de Can’ın gitmesine izin verirler. Şeyma'nın oyunu ortaya çıkar. Artemis annesinin para ile kendisini dövdürdüğünü Kadir'e söyleyerek gerçeği ortaya çıkarır. Artemis ve Hasan ilişkilerine sürekli tartışarak devam ederler. Bedriye ve Hasan dedelerinin maddi imkânlarından faydalanarak yaşamlarını sürdürmeye devam ederler. Öte yandan Gülperi Kadir ve Can Mutlu vakitler geçirmektedirler. Fatma ve kızı Eyüp'ün yanına hastaneye giderler Fakat burada Fatma Gülperi’nin Kadir'le evlendiğini ağzından kaçırır. Eyüp çılgına döner bir planla hastaneden kaçar. Şeyma'yı kaçırarak bir depoya hapseder. Şeyma bir şekilde Kadir'e telefonla ulaşır fakat Kadir onun yine oyun yaptığın sanarak ona inanmaz. Fakat yine de Kadir kardeşini arayarak Eyüp'ün hastanede olup olmadığını kontrol ettirir. Eyüp'ün hastaneden kaçtığını anlayınca Polise haber vererek Eyüp'ün peşine düşer. Gülperi’de olaydan haberdar olunca Can’ı Bedriye’ye çağırarak teslim eder Fakat Bedriye Hasan'a haber verir. Hasan Bedriye ve Artemis depoya doğru yola çıkarlar. Gülperi Şeyma'nın hayatını kurtararak Eyüp'ün kendisinin rehin almasına izin verir.

GÜLPERİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Cuma günlerinin sevilen dizisi Gülperi’nin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.