‘İmam hatip’ sözleri olay olmuştu! Gülşen hakkında soruşturma başlatıldı

‘İmam hatip’ sözleri olay olmuştu! Gülşen hakkında soruşturma başlatıldı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, şarkıcı Gülşen hakkında soruşturma başlattı. Gülşen'in kolluk görevlilerince mevcutlu bir şekilde Cumhuriyet Başsavcılığı'nda hazır edilmesi talimatı da verildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, şarkıcı Gülşen hakkında, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan re''sen soruşturma başlattı.

Başsavcılık, şarkıcı Gülşen''in konser verdiği sırada sahnede imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı TCK''nin 216. maddesi kapsamında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan resen soruşturma başlatılmasına karar verdi.

AA’nın haberine göre; Başsavcılıkça, şarkıcı Gülşen''in kolluk görevlilerince mevcutlu bir şekilde Cumhuriyet Başsavcılığı''nda hazır edilmesi talimatı da verildi.

NE OLMUŞTU?

Son dönemde kıyafetleri nedeniyle sık sık hedef gösterilen Gülşen''in sahnedeyken yaptığı bir konuşma sosyal medyada gündem olmuştu. Gülşen, akşam saatlerinde sosyal medyada paylaşılan videosunda bir kişi hakkında, "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" ifadelerine yer vermişti.

İlgili Haberler