Ozan Çolakoğlu, Gülşen'le yaşadığı evi terk mi etti.?

Ozan Çolakoğlu, Gülşen'le yaşadığı evi terk mi etti.?
Sahnedeki iddialı kıyafetleriyle günlerdir magazin gündeminde olan Gülşen ile ilgili bir iddia herkesi şaşırttı. Gelen son dakika iddiasına göre, Gülşen'in evliliği transparan kıyafetleri yüzünden çatırdamaya başladı.

Günlerdir  İzzet Yıldızhan''ın açıklamaları ve cesurca giydiği sahne kostümleri yüzünden gündemden düşmeyen Gülşen''in yuvasının üzerinde kara bulutlar mı dolaşıyor?

Transparan kıyafetleri tercih etmesiyle hem beğenilen ,hem eleştirilen Gülşen''in evliliğiyle ilgili de şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.. Buna göre, bir çocukları bulunan çiftin, evlerini  ayırdığı konuşuluyor.

Son habere göre; Ozan Çolakoğlu Gülşen ile yaşadığı evi terk etti. Bu kararı almasının sebebinin Gülşen''in transparan kıyafetleri olduğu konuşulsa da, Çolakoğlu daha önce eşinin kıyafetlerini beğendiğini açıklamıştı.

"BEN ÇOK BEĞENİYORUM"

Ozan Çolakoğlu açıklamasında "Gülşen Hanım''ın kıyafetlerine karışmıyorum. Fikrimi tabii ki soruyor. Tasarımlarını çok beğeniyorum. Beğenmeyenlerin kendi zevkidir. Hakaret boyutuna erişmedikçe yapıcı eleştiriler olabilir. Ben şahsen çok beğeniyorum." demişti.

İlgili Haberler