Güneşin çevresinde korkutan keşif! NASA'nın çektiği fotoğrafta fark edildi. 

Güneşin çevresinde korkutan keşif! NASA'nın çektiği fotoğrafta fark edildi. 
NASA, ESA ve başka birçok kuruluş tarafından Güneş sistemi ve dış uzayla ilgili araştırmalar son hızla devam ediyor. Güneş'le ilgili araştırmalar da devam ediyor. NASA'ya ait bir fotoğrafta korkutucu bir keşif yapıldı. Söz konusu karede neredeyse Ay büyüklüğünde esrarengiz bir gök cisminin olduğu ileri sürüldü. UFO uzmanı Scott C. Waring, "Bu cisim Güneş'i inceliyor" dedi.

Sabah'ın haberine göre, Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA'nın çektiği bir fotoğrafta akıllara durgunluk veren bir karede dikkat çekti. Güneş sisteminde ay büyüklüğünde esrarengiz bir gök cisminin olduğu iddia edildi. 

Bu iddianın sahibi ünlü UFO uzmanı Scott C. Waring. Waring yaptığı açıklamada, "NASA'nın yayınladığı Güneş fotoğraflarına bakıyordum. Fotoğraflardan birinde muhteşem bir orana sahip cisim keşfettim. Bu cisim doğal olmayacak kadar düzgün tasarıma ve simetriye sahip. Bu nesne neredeyse bizim Ay büyüklüğünde. Güneş'in çevresinde daha önce başka bilinmeyen cisimler de keşfettim. Belki bu uzay gemileri Güneş'i inceliyor" dedi.

Waring, yine NASA'nın bu tür olayları sakladığını belirtti. Waring'in yeni iddiasına katılanlar olduğu kadar, karşı çıkanlar da oldu. 

yenicag-gunes-01.jpgyenicag-gunes-02.jpgyenicag-gunes-03.jpg