Günlerdir susan Fatih Portakal Erdoğan’ın ne yapacağını açıkladı

Günlerdir susan Fatih Portakal Erdoğan’ın ne yapacağını açıkladı
Fatih Portakal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Sedat Peker’in açıklamalarına cevap veren Süleyman Soylu’nun Cumhur İttifakı’nı zor duruma düşürdüğünü belirtirken, olası Kabine değişikliğinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk göndereceği isimlerden biri olacağını savundu.

Ne rezil bir durum değil mi?

Gazeteci Fatih Portakal, organize suç örgütü liderliği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker’in iddiaları ve sonrasında yaşananlar için dikkat çeken bir yorumda bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katıldığı canlı yayınlarda yaptığı açıklamalarının Cumhur İttifakı’nı zor durumda bıraktığını ve açıklamaların AKP’lileri dahi tatmin etmediğini savunan Portakal, Soylu’nun ilk Kabine değişiminde gideceğini söyledi.

"ERDOĞAN BU DURUMA DAHA FAZLA TAHAMMÜL EDEMEZ"

Fatih Portakal’ın Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"Sedat Peker’in onca iddiasından sonra yaşananlar ortada. Kimileri ayıplı bir şekilde gidiyor. Çoğunluğu sessizce izliyor. Acaba ismim anılır mı korkusu yaşıyor? Ne rezil bir durum değil mi?

İçişleri bakanı Soylu’nun ittifakı yıprattığı aşikar. Peker’in iddialarına verdiği yanıtlar partililerini bile tatmin etmiyordur. Kabine değişikliğinde ilk gidecek olanlardan kanımca. Erdoğan bu duruma daha fazla tahammül edemez. Bahçeli ne yapar peki?"

 

İlgili Haberler