Günün bankoları bu haberde: İşte kazandıracak kupon

Günün bankoları bu haberde: İşte kazandıracak kupon
Türkiye ve İspanya liglerinde bugün ve yarın oynanacak 5 karşılaşmayı sizler için yorumladım.

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs (Kovid-19) salgını yavaş yavaş etkisini kaybederken, normalleşme süreci kapsamında futbol maçları da kaldığı yerden devam ediyor. Bugün ve yarın iddaa programında banko maçlar var. 

ERAY EROLLU / YENİÇAĞ

İşte sizler için değerlendirdiğim 5 karşılaşma: 

Galatasaray - Gaziantep: (Tahmin:1) (Oran: 1.40)

Geçen hafta kabus yaşayan Galatasaray, Çaykur Rizespor deplasmanında altın gibi 3 puan bıraktı.  Sarı-kırmızılı ekip, Fernando Muslera gibi kalesinde güven veren bir futbolcunun ayağının kırılmasıyla en büyük şoku yaşadı. Bu mağlubiyet Galatasaray'ı ligde 4. sıraya düşürürken, Florin Andone'nin sakatlanması ve Adem Büyük'ün kırmızı kart cezalısı olması santrafor bölgesinde gözleri Radamel Falcao'ya çevirdi. 

Galatasaray bu maça tamam mı, devam mı mücadelesi olarak çıkacak. Fatih Terim ve futbolcuları da bunun bilincinde. Bana göre Galatasaray bu maçı kazanmak için her yolu deneyecektir. Şampiyonluk mücadelesinde ben de varım demek için ya bu maçı kazanacaklar ya da kazanacaklar. 

Kasımpaşa-Fenerbahçe (Tahmin:1)  (Oran 2.60)

Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında sahasında Trabzonspor'a 3-1 yenilen Fenerbahçe, final şansını kaybetti. Bu yenilgi Fenerbahçe taraftarlarında şok etkisi yarattı. Liderin 13 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı sadece matematiksel olarak devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde moraller yerle bir. Emre'nin Trabzonspor karşılaşmasında yedek kulübesindeyken kırmızı kart görmesi de yaraya tuz biber oldu. 

Kasımpaşa'da ise moraller üst seviyede. Deplasmanda BTC Türk Yeni Malatyaspor'u mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Fenerbahçe maçına da galibiyet parolasıyla çıkacaklar. Bu maçı kazanacaklarına inanıyorum. Dün akşam 2.85 olan Kasımpaşa'nın galibiyet oranı, bugün 2.60'a düşmesi bahisseverlerin tercihini ortaya koyuyor. 

Getafe - Eibar (Tahmin: 1) (Oran 1.67)

İspanya La Liga'da 5. sırada bulunan Getafe, Avrupa kupalarına gitme mücadelesi veriyor. En büyük amaçları ligi Barcelona ve Real Madrid'in ardından 3. sırada bitirmek.

51 puanlı Sevilla ve 49 puanlı Atl. Madrid, 47 puanlı Getafe'nin rakipleri. Bu hafta sahasında 16. sırada bulunan Eibar'ı konuk edecek. 14 deplasman maçından 1'ini kazanan Eibar'ın bu maçtan puan ya da puanlar alacağını düşünmüyorum. 

Atletico Madrid - Real Valladolid (Tahmin 1) (Oran: 1.32) 

Getafe maçının yorumunda da belirtmiştim. Atl. Madrid'de Avrupa mücadelesi veriyor. Sahasında Real Valladolid'i ağırlıyor. Atletico Madrid sahasındaki 14 maçın sadece 1'ini kaybetti. 8'ini kazandı. Real Valladolid ise 15 maçın 7'sini kaybetti. Bu maçta 3 puana Atletico Madrid uzanır. 

Real Sociedad - Real Madrid (Tahmin 2) (Oran: 1.55)

Real Madrid lider Barcelona'nın 2 puan gerisinde. Şampiyonluk mücadelesinden kopmamak için bu deplasmandan 3 puanla dönmek zorunda. 14 deplasman maçının yarısını kazanan Real Madrid deplasmanda galibiyet sayısını 8'e çıkartacaktır.

14 iç saha maçının 3'ünden puansız ayrılan Real Sociedad bu maçtan da puansız ayrılacaktır. Dün akşam 1.58 olan Real Madrid'in galibiyet oranı bugün 1.55'e geriledi. Hepinize bol şanslar.

Toplam oran: 12.43