Gür: "Uşak Belediye Başkanlığı için hazırım"

Gür: "Uşak Belediye Başkanlığı için hazırım"
İnşaat Mühendisi Muhammed Gür, İYİ Parti Uşak Merkez Belediye Başkan adaylığı için Ankara Genel Merkeze giderek resmi başvurusunu yaptı.

Daha önceki Uşak Belediye Başkanlardan Ali Erdoğan'ın yardımcılığını yapan ve bir dönem de Uşak İnşaat Mühendisleri Oda Başkanlığı görevini yapan Muhammed Gür, aday adaylığı başvurusu sonrası hem İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hem de Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ile görüştü.

İYİ Parti Uşak İl Yönetimi'ni kabul eden Genel Başkan Meral Akşener, 31 Mart yerel seçimlerde Muhammet Gür'ün başvurusunu kabul ederek Uşak il, ilçe, kadın kolları ve gençlik kollarını çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Muhammed Gür'ün aday adaylığını değerlendiren İYİ Parti Uşak İl Başkanı Naci Yıldırım, "Adayımız Sayın Muhammed Gür, sadece İYİ Parti'nin belediye başkanı olmayacak, Uşak'ta yaşayan başka partililerin de başkanı olacak ve hangi parti ve görüşten olursa olsun tüm hemşerilerimize aynı mesafede duracaktır" dedi. Ülkemizin içerisinde bulunduğu zor koşullarda İYİ Parti'nin siyasi bir hareketten ziyade bir iyilik hareketi olarak doğduğunu belirten Yıldırım, "İYİ Parti ve İYİ Parti'liler, ülkemizin ve insanımızın iyi olması için heyecan ve cesaretle ileri atılan memleketimizin, milletimizin iyi olmasına katkı duyan, hiç çekinmeden elini taşın altına sokan, vatanını, milletini seven, çalışkan ve namuslu her vatandaşın sesi olmak isteyen bir yapılanmadır. Uşak Belediye Başkan adayımız Sayın Muhammed Gür ile tüm yurtta olduğu gibi milletimiz ve Uşak halkı için iyilik dolu umut rüzgârları estireceğiz" ifadelerini kullandı.