Gururumuz Türk askeri

Türkiye Cumhuriyeti'nin yılmaz bekçisi Türk Silahlı Kuvvetleri içlerindeki hainleri temizleyerek büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün silah arkadaşları olduğunu kanıtladı.

Türk askeri;

* Vatanın ve demokrasinin azimli bekçileri olmak bir yana %100 güvencesi olduğunu,

* PKK, PYD, TAK, DHKPC ve FETÖ başta olmak üzere tüm terör örgütlerine karşı Türk Milletinin huzurunun, bölünmez bütünlüğünün, laik, demokratik sosyal hukuk devleti ilkelerinin koruyucusu olduğunu,

* Askeri darbelerle değil demokratik seçimlerle Türkiye'nin yönetilmesi gerektiğini,

* İhanet şebekelerine karşı canları pahasına mücadeleyi, vatani görev saydığını

* Bireysel yaşam hakları için değil, toplumun yaşam hakkı için can vermeye hazır olduğu,

* Gerektiğini İstiklal Savaşından sonra bir kez daha dünyaya örnek olacak şekilde ispat etmiştir.

Türkiye Cumhuriyeti'ni karanlık günlere götürmeye "askeri darbe" ile kalkışan Paralel Yapı yani Fethullahçı Terör Örgütü'nü içlerindeki vatan hainlerine rağmen büyük bir başarı ile hezimete uğratıp yargı önüne çıkaran kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarını Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar nezdinde ayakta alkışlıyorum.

Türk milleti artık bilmelidir ki şerefli Türk Silahlı Kuvvetleri üniforması taşıyan ve rütbesi ne olursa olsun her asker laik demokratik Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi ve has evladıdır.

15 Temmuz'a kadar olduğu gibi askerlerimize gerekli saygı ve sevgiyi göstermeliyiz. Meydanları Türk Bayrakları ile dolduralım ama kahraman askerinize kesinlikle yan gözle bakmayın ve asla ama asla saldırmayın, araçlarını taşlamayın.

"Halkla orduyu karşı karşıya getirmek" isteyen FETÖ'cüleri kesinlikle sevindirmeyin ki onların asıl istediği, başaramadıkları girişimin amacına hizmet etmeyin.

Güneydoğu'da ve özellikle Suriye sınırında Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğüne karşı şehit ve gaziler vererek mücadele eden kahraman askerlerimizi, evlatlarımızı, kınalı kuzularımızı düşünün ve onlara zarar verecek hiçbir hareketi asla desteklemeyin.

Bir de şunu düşünün. Bu illegal FETÖ çetesinin yılanları bu girişimde bulunurken ve hemen bir iki gün öncesinde PKK terör örgütü neden saldırılarını kesti?

Bu hainlerle PKK hainleri aynı kafadalar.

Ne mutlu Türk'üm diyene.

Ne mutlu Türk Silahlı Kuvvetlerim var diyene..

Yazarın Diğer Yazıları