Güvenli internet sitelerinde hangi simge bulunur? Hadi İpucu cevabı

Güvenli internet sitelerinde hangi simge bulunur? Hadi İpucu cevabı
Canlı Bilgi Yarışması Hadi bu akşamki ipucu sorusu belli oldu. Hadi, Alışverişin güvenli olduğu internet sitelerinde, site adresinin yazdığı yerde hangi simge bulunur? diye sordu. İşte hadi ipucu cevabı...

Şu sıralar adından epeyce bahsedilen Hadi ipucu sorusu cevabı belli oldu. Hadi Instagram hesabından Peki sizce alışverişin güvenli olduğu internet sitelerinde, site adresinin yazdığı yerde hangi simge bulunur? diye sordu. Hadi bu akşam n11 sponsorluğunda 55.500TL yi yarışmayı kazanan arasında bölüştürecek. Bu akşam saat:20.30'da oynanacak olan Hadi ipucu cevabı...

HADİ İPUCU SORUSU CEVABI 

lışverişin güvenli olduğu internet sitelerinde, site adresinin yazdığı yerde kilit simgesi bulunmaktadır. Simge web adresinin sol tarafından bulunmaktadır.

HADİ İPUCU DETAYLARI BİR SİTE BAĞLANTISININ GÜVENLİ OLUP OLMADIĞINI KONTROL ETME

Bir web sitesinin ziyaret etmek için güvenli olup olmadığını öğrenmek üzere site hakkındaki güvenlik bilgilerini kontrol edebilirsiniz. Siteyi ziyaretiniz güvenli veya gizli olamıyorsa Chrome sizi uyarır.

Chrome'da bir sayfa açın.

site.png
Bir sitenin güvenliğini kontrol etmek için web adresinin sol tarafında bulunan güvenlik durumuna bakın.
Site ile ilgili ayrıntıları ve izinleri görmek için simgeyi seçin. Chrome'un algıladığı bağlantı gizliliğinin özetini görürsünüz.
Bu semboller, bir siteyi ziyaret etmenin ve kullanmanın ne kadar güvenli olduğu hakkında bilgi verir. Sembollere bakarak sitenin güvenlik sertifikasının olup olmadığını, Chrome'un bu sertifikaya güvenip güvenmediğini ve Chrome'un bir siteyle kurduğu bağlantının gizli olup olmadığını anlayabilirsiniz.