Mete Yarar, Deniz Zeyrek ile tartıştı, programı terk etti. Habertürk canlı yayınında kabak ve fare kavgası

Mete Yarar, Deniz Zeyrek ile tartıştı, programı terk etti. Habertürk canlı yayınında kabak ve fare kavgası
Habertürk'te yayınlanan, Veyis Ateş'in sunduğu Türkiye'nin Nabzı programında Mete Yarar ve Deniz Zeyrek arasında çok sert bir tartışma yaşandı.

Veyis Ateş'in sunduğu Türkiye'nin Nabzı programının konuklarından Sözcü Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek ve Habertürk Güvenlik Politikaları uzmanı Mete Yarar arasında gerginlik yaşandı. Gerginliğin ardından Mete Yarar, stüdyoyu terk etti.

Mete Yarar'ın Deniz Zeyrek'e söz sırası geçerken kullandığı "On ikiden sonra bal kabağına dönüşüyor" esprisine Deniz Zeyrek de "Fareye dönüşmekten iyidir" diyerek karşılık verdi.

"KAFA KAFAYA GİRERİM"

Ardından Deniz Zeyrek Veyis Ateş'in sorularını yanıtlarken araya giren Mete Yarar, çok sert sözlerle tepki gösterdi.

Yarar, "Bana bir daha hayvan lakabı takarsa Deniz ile kafa kafaya girerim. Ben ona kabak dedim, adam gibi fare lafını geri alsın. Edep dersi veren adama bak ya. Geçen hafta Nedim Şener'e ayar veriyordun değil mi? Bir daha senin olduğun programa çıkan, sen bilirsin. Senin ayarın bu..." diyerek stüdyoyu terk etti.

YARAR SAKİNLEŞMEDİ

Deniz Zeyrek, fare kelimesini Mete Yarar için kullanmadığını söylese de Yarar'ı sakinleştiremedi. Veyis Ateş'in çabaları da Mete Yarar'ı sakinleştirmeye yetmedi.

Reklam arasından sonra Veyis Ateş, "Bu tür olaylardan sonra yayına nasıl girilir, kalakaldım" ifadelerini kullandı.