Güvenlikteki son teknolojiler sergileniyor

Güvenlikteki son teknolojiler sergileniyor
Güvenlik alanındaki son teknoloji ürünlerin sergilendiği fuarda sektördeki son teknoloji ürünler sergilenirken, konferans kısmında güvenliğe dair gündemdeki en önemli başlıklar profesyonel konuşmacılar tarafından tartışılacak.

MURAT AĞIREL/İSTANBUL

ISAF Exclusive Fuar ve Konferansı'nda, aralarında gözetim sistemleri, güvenlik alarmları, geçiş kontrol sistemleri, devriye ekipmanları, siber güvenlik, akıllı bina ve bina otomasyon sistemlerinin bulunduğu birçok çözüm tanıtılıyor.

Yaklaşık 30 firmanın katılım sağladığı fuarda, gözetim sistemleri, güvenlik alarmları, geçiş kontrol sistemleri, devriye ekipmanları, araç güvenliği ve güvenlik araçları, bilgi güvenliği, siber güvenlik, akıllı bina ve bina otomasyon sistemleri, iş sağlığı güvenliği ve iş emniyeti, yangın önleyici malzemeler gibi çözümler tanıtılıyor.

Sektörel anlamda baktığımızda ise deneyimli olanların fikirlerini pekiştirebildikleri, daha az deneyimli olanların ise deneyim edinebilecekleri atölyeler organize edilen fuar 15 Mart’a kadar ziyaret edilebilecek.