Atatürk ile Taliban’ı kıyaslamıştı... Fatih Altaylı'dan Doğu Perinçek'e kavgada bile söylenmeyecek sözler

Atatürk ile Taliban’ı kıyaslamıştı... Fatih Altaylı'dan Doğu Perinçek'e kavgada bile söylenmeyecek sözler
Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Doğu Perinçek’in Taliban’ı Afganistan’ın Atatürk’ü ilan etmesine tepki gösterdi.

YA AJAN YA AKIL SAĞLIĞINI YİTİRMİŞ

“Allah hiç kimsenin sonunu Doğu Perinçek’e benzetmesin. PKK destekçiliği ve Abdullah Öcalan yancılığından, Talibancılığa savrulan bir çizgi kimseye nasip olmaz. En azından akıl sağlığı bir nebze yerinde olan kimseye” diyen Altaylı, Perinçek’le ilgili olarak, “ Ya bilmediğimiz bir takım yabancı güçler için çalışıyor. Ya da akıl sağlığını yitirmiş” dedi.

PERİNÇEK''TEN BAKIRKÖY''DE ÇOK VAR

Ataylı’nın Habertürk’ün Perinçek’le yaptığı özel yayının hemen ardından yayınlanan yazısında, “Her iki halde de bu tipleri televizyonlara çıkarıp, halka hitap etmesine izin vermeyi yanlış buluyorum. Ha, bu saçmalamalar ilgi çekiyor ve izleniyor diyorsanız. O zaman Dr. Murat Erkıran’ı arayın. Size her hafta bir iki tane yollar. Belki bu kadar saçmalayamazlar ama yine de ilgi çekerler, reytingleri alt üst edebilirler. Dr. Murat Erkıran’ı tanımıyor musunuz! Aaa, hemen söyleyeyim Bakırköy Ruh ve Sinir hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi. Emin olun elinin altında kendini büyük siyasetçi zanneden kim bilir kaç kişi vardır. Ve emin olun ki onlar bu kadar tehlikeli değildir” ifadelerini kullanması dikkat çekti.

Perinçek, Habertürk’te Mehmet Akif Ersoy’un sunduğu programda, Nagehan Alçı, Kürşad Oğuz ve Çetiner Çetin’in sorularını yanıtlamıştı.

İlgili Haberler