Habertürk TV'de sürpriz ayrılık, Gözyaşlarıyla veda etti!

Habertürk TV'de sürpriz ayrılık, Gözyaşlarıyla veda etti!
Habertürk TV'de 4 yılı aşkın süredir İstihbarat Şefliği görevini yürüten Şefik Dinç kanalla yollarını ayırdı.

Medyaradar'ın haberine göre, Gazete Habertürk'te görev yaptığı sırada Mavi Marmara gemisinde bulunan ve operasyonla ilgili fotoğraflarını Türkiye'ye getirebilen tek kişi olan Şefik Dinç'in Habertürk TV'ye dün veda etti.

Şefik Dinç'in çalışma arkadaşlarına vedası sırasında duygusal anlar yaşandığı, başarılı ismin gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

sefik-dinc.jpg

ŞEFİK DİNÇ KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nünden 1998 yılında mezun oldu. 1996 yılında stajyer olarak girdiği İntermedya Ekonomi Dergisi'nde bir yıl sonra kadrolu olarak mesleğe başladı. Sabah Gazetesi ve Hürriyet Gazetesi'nde çalıştı. Dinç, 2009 yılı başında Habertürk Gazetesi'ne geçti.

2010 yılında İsrail’in operasyon düzenlediği Mavi Marmara gemisinde gazeteci olarak bulunan Dinç, buradan fotoğraf getirebilen tek gazeteci oldu. Burada çektiği fotoğraflarla Türkiye Foto Muhabirleri Derneği’nin ‘Yılın fotoğrafı’ ve ‘Haber fotoğrafı’ dalında birincilik ödülü aldı. Mavi Marmara gemisinde yaşananları ‘Kanlı Mavi Marmara’ adıyla kitaplaştırdı. Dinç, Nisan 2016'dan bu yana Habertürk TV İstihbarat Şefliği görevini yürütüyordu.

 

İlgili Haberler