Tanju Özcan'dan Nagehan Alçı'ya çok ağır yanıt. Alçı boncuk boncuk terledi

Tanju Özcan'dan Nagehan Alçı'ya çok ağır yanıt. Alçı boncuk boncuk terledi
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’e katıldığı bir programda övgüler yağdıran Nagehan Alçı’ya Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan sert çıkış geldi. Alçı ile Özcan geçtiğimiz günlerde karşı karşıya gelmişti.

Habetürk TV’deki HT Masa programında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile Nagehan Alçı arasında gerginlik çıktı. FETÖ lideri Fetullah Gülen''i bir dönem öven Nagehan Alçı''ya Tanju Özcan sert eleştiride bulundu. 

“NAGEHAN HANIM YÜZÜNDEN OLDU”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Sevilay Yılman''ın nikah ve su paraları konusundaki sorduğu soruya şöyle cevap verdi “Bütün bunlar Nagehan Hanımın yüzünden oldu. Nagehan Hanım “90 milyona eşit yurttaşlık” bu yazıya çok öfkelenmiştim. Bu yazı denmeydi alıştırmaydı. İki gece uyuyamadım. Nagehan Hanım bu haddi nereden buluyor dedim kendi kendime. Siz kimsiniz ki siz Türkiye’de 6-7 milyon vatandaşlık dağıtacaksınız. Bu yazıyı Nagehan Hanıma kim yazıdır hala merak ediyorum. Bu bir algı çalışması mıydı. Bundan sonra ben çıktım açıklama yaptım”

“ARAP SEVİCİYİM”

Nagehan Alçı ise bu sözler üzerine “Arap Sevici Nagehan üç tane Suriyeleri evlat edinsin” dediniz. Evet Tanju bey ben Arap seviciyim. Ben Türkleri de çok severim. Ben Ermenileri de çok severim. Ben Kürtleri de çok severim. Ben bütün insanları da çok severim” dedi.

“SİZİN GİBİ FETÖ’CÜLER VARKEN…”

Özcan, Nagehan Alçı''nın "Demagoji yapıyorsunuz" sözlerine sinirlenerek "Ben düz bir adamım; ama Allah size yetenek vermiş, devre göre pozisyon ve fikir değiştirebilen birisiniz; sizin gibi, FETÖ''cüler varken FETÖ ağzıyla, başkası olunca onun ağzıyla konuşamıyorum" diye tepki gösterdi.

NAGEHAN ALÇI FETÖ’YE ÖVGÜLER YAĞDIRMIŞTI

FETÖ’nün yayın organı olarak bilinen Samanyolu TV’de katıldığı programda Nagehan Alçı, FETÖ’ye sayın diyerek “Fethullah Gülen’i kendi vatanından uzak tutan şartlar neydi, o şartların bugün hiçbiri yok. Fethullah Hoca Efendiyi Türkiye’de yaşayamaz hale getiren insanlar bugün yargı konusu yapılıyorlar. Milyonların gönlünde taht kurmuş bir ismin kendi vatanından uzak durmasının anlamsız olduğunu düşünüyorum."Fethullah Gülen Fetö benim hocamdır"” ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler