Habertürk'te iki flaş ayrılık. İstanbul ve Ankara’dan hangi deneyimli muhabirlerle yollar ayrıldı

Habertürk'te iki flaş ayrılık. İstanbul ve Ankara’dan hangi deneyimli muhabirlerle yollar ayrıldı
Ciner Medya Grubu bünyesinde yayın yapan Habertürk'den iki flaş ayrılık gerçekleşti. Habertürk bünyesinde kuruluşundan bu yana görev yapan deneyimli adliye muhabiri Serdar Kulaksız ve Ankara Büro'da görev yapan Arda Erdoğan'la yollar ayrıldı.

Habertürk'te iki flaş ayrılık

Medyaradar’ın haberine göre, Ciner Medya Grubu'nda son günlerde yaşanan ayrılıklara iki yeni isim daha eklendi. 
Habertürk'te 4 yılı İstihbarat Şefliği olmak üzere 11 yıldır görev yapan Şefik Dinç, adliye muhabiri Arzu Kaya Aksoy, 12 yıldır İzmir Büro'da çalışan deneyimli muhabir Neşet Dişkaya'nın ardından iki isimden daha ayrılık haberi geldi.
Kuruluşundan itibaren Habertürk bünyesinde çalışan deneyimli adliye muhabiri Serdar Kulaksız ve Ankara Büro'da görev yapan Arda Erdoğan'la yollar ayrıldı.
Mesleğe 2015 yılında ANKA haber ajansında adım atan Arda Erdoğan, daha sonra Demirören Haber Ajansı'na geçmiş, 2019 yılının Aralık ayında ise Habertürk'e transfer olmuştu.
Habertürk'le yollarını ayıran Serdar Kulaksız ise mesleğe 1995 yılında Anadolu Ajansı'nda adım attı. Kulaksız daha sonra Türkiye, Hürriyet ve Star gazetelerinde çalıştı. Deneyimli isim kuruluşundan bu yana Habertürk'te görev yapmaktaydı.