Habertürk'ten istifa eden genel yayın yönetmeni Habertürk'teki spor programında ortaya çıktı

Habertürk'ten istifa eden genel yayın yönetmeni Habertürk'teki spor programında ortaya çıktı
Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği’nden Mayıs ayında istifa eden Kürşad Oğuz, dün akşam Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un konuk olduğu canlı yayına katıldığı görüldü…

Geçtiğimiz Mayıs ayında Habertürk''te yayınlanan Ebru Baki ile Para Gündem programı sonrası Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir''in işten çıkarılmasının ardından Kanalın Genel Yayın Yönetmeni Kürşad Oğuz da tüm sorumluluğu üzerine alarak istifa etmişti…

Oğuz uzun zamandır ekranlarda gözükmemişti.

Kürşad Oğuz''un dün akşam Habertürk''te Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un konuk olduğu canlı yayına katıldığı görüldü.

Ne olmuştu?

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Genel Başkan Devlet Bahçeli''nin açıkladığı 100 maddelik yeni anayasa teklifinin konuşulduğu Habertürk''teki programın sunucusu Ebru Baki''yi hedef almıştı.

Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir, canlı yayında yaptığı açıklamada Yönter''in açıklamalarını ''aynen iade ettiğini'' dile getirmişti.

Aydemir, "Son zamanlarda bir alışkanlık başladı böyle gazetecilere, hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda ayar veren, hedef gösteren açıklamalar. Bu ifadeleri, aynen ölçüsüyle ne bir eksik ne bir fazla, Ulvi Bey''e iade ediyorum. Gazetecileri hedef gösteren böyle açıklamaları kabul etmiyorum. Benzer şeyler geçmişte benim de başıma geldi. Bana sahip çıkan kimse olmadı. Bizim sahibimiz belli zaten, yüce Allah. Senin sahip çıkılmaya ihtiyacın yok ama şunu söylemek istiyorum. Bunu misliyle iade ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Bülent Aydemir''in sözleri üzerine Ebru Baki ise, "Evet sahip çıkılmaya hiç ihtiyacım yok, onun dışında verilecek bir cevap yok. Sana çok teşekkür ederim ama açmak istediğim bir konu değil. Çünkü bu üslupla mücadele etmek çok zor" demişti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise bugün kişisel Twitter hesabından "Habertürk TV izlemiyorum" paylaşımında bulunmuştu.

İlgili Haberler