Hacettepe Saldırganından Terörist Paylaşımları!

Hacettepe Saldırganından Terörist Paylaşımları!
Hacettepe’de meydana gelen satırlı saldırının yankıları sürüyor. Öğrencilerin canına kast eden saldırganın sosyal medya hesabından terörist paylaşımları yaptığı ortaya çıktı.

Hacettepe Üniversitesi’nde milliyetçi öğrencileri aylar öncesinden hedef gösterip geçtiğimiz günlerde canlarına kast eden PKK’lıların sosyal medya hesapları dikkat çekiyor.

Okul öğrencisi olmadığı ortaya çıkan saldırganın, kampüsteki güvenlik açığından faydalanarak yanındaki teröristlerle birlikte içeriye sızdığı gelen bilgiler arasında.

 

SOSYAL MEDYA HESABINDA TERÖRİST FOTOĞRAFLARI

emir-parlak1.jpg

 

emir-parlak2.jpg

 

emir-parlak3.jpg

 

CHP’DEN ALGI YÖNETİMİ

Olay gününden itibaren CHP’den Aylin Nazlıaka ve Ali Hakverdi gibi vekillerin Hacettepe’deki saldırgan isimleri CHP’li gibi göstermeleri tepki çekiyor. Saldırıya uğrayan öğrencilerin avukatı Taha Çalık, Nazlıaka ve Hakverdi’nin yaptığı açıklamaların gerçeğini yansıtmadığını belirtirken yaşananlar tepki gösterdi:

“23 Mart 2016 tarihinde Hacettepe'de meydana gelen olaylarda yaralanan kardeşlerimizin beyanları doğrultusunda, saldıran şahısların içerisinden "sallama" diye tabir edilen kesici aletle ülkücülere saldıran PKK’lının, Emir P. İsimli kişi olduğu anlaşılmıştır. Fotoğraflardan da görüldüğü üzere, fail kuşkusuz bir biçimde terör örgütü propagandası yapmakta olup, Hacettepe Üniversitesi'ne YDG-H mensubu olduğunu söyleyen şahıslar tarafından içeri alınmıştır.”

SİZİ ÖLDÜRECEĞİZ

“1. Derece failin yanında bulunan ve YDG-H üyesi olduklarını dile getirmekten çekinmeyen öğrenci görünümlü teröristler öncelikle yıldız amfinin kantin kapılarını 20'ye yakın şahısla tutarak, geriye kalan 10'un üzerinde şahıs 2 ülkücü arkadaşımızın üzerine yürümüştür. Akabinde, ‘sizi öldüreceğiz’ diye bağırarak arkadaşlarımıza kesici aletlerle vurmaya başlamışlar; Emir P. isimli terörist, kollarından yaralayarak yere düşen arkadaşımıza "sallama" diye tabir edilen kesici aletle yerde vurmaya devam etmiştir. Bu esnada kantinin içerisindeki kalabalık grup sandalye ve soda şişesi atmaya devam etmiştir. Tüm bu anlatılanlar, kamera görüntüleri ile sabittir.

Şimdi ‘milletin vekillerine’ soruyoruz; kim terörist? Kim CHP'li? Ya da her iki sorunun cevabı ‘tek mi’?”

TAHKİKAT SÜRÜYOR

Hacettepe Üniversitesi’ndeki satırlı-sallamalı PKK saldırısının yankıları sürerken, saldırganların hakkında emniyetin tahkikatının devam ettiği bildirildi. Şu ana kadar herhangi bir gözaltı veya tutuklama olmadığı da gelen bilgiler arasında.

128067.jpg

127991.jpg

127987.jpg

127334.jpg

kibris-universitelerinde-neler-oluyor-001.jpg

125637.jpg

125282.jpg