Hacettepe Saldırısı Göz Göre Göre Gelmiş!

Hacettepe Saldırısı Göz Göre Göre Gelmiş!
Nevruz’u bahane ederek Hacettepe Üniversitesi’nde olay çıkaran PKK’lıların aylar öncesinden sosyal medya üzerinden birçok öğrenciyi tehdit ettikleri ortaya çıktı. Fotoğraflarıyla birlikte hedef gösterilen öğrencilerden biri dün meydana gelen saldırıda ağır yaralandı.

 

yenicaggazetesi.com.tr / ÖZEL HABER

Üniversitelerdeki terör kaynaklı olaylar artarken, PKK’nın hedef gösterdiği öğrencilere saldırıları devam ediyor. Türkiye’nin Başkenti Ankara Hacettepe Üniversitesi’nde yaşananlar ise tepki çekiyor.

PKK'lılar Ülkücü öğrencilerin resimlerini aylar öncesinden paylaşarak hedef göstermiş.

 

SOSYAL MEDYADAN BÖYLE TEHDİT ETTİLER

PKK’nın sosyal medya hesaplarından 3 ay öncesinden tehdit ettiği 9 kişiden biri olan öğrencinin, savcılığa da suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Emniyetten veya okul yönetiminden tehdit edilen öğrencilere herhangi bir koruma verilmediği belirtilirken, öğrencinin dünkü saldırıda ağır yaralanması tepkileri artırdı.

Kantinde oturduğu sırada PKK’lıların satırlı saldırısına uğrayan öğrencinin hafta sonu KPSS sınavına gireceği ve okuldan yeni mezun olduğu öğrenildi.

Saldırganlar öğrencinin başına vurmak isterken öğrencinin kendini savunmasından dolayı kolundan yaraladıkları da gelen bilgiler arasında.

Satırla yaralanan öğrencinin kolundaki sinirlerin hasar aldığı ve dün 4 saate yakın süren başarılı operasyondan sonra hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

MHP Gaziantep Milletivekili Ümit Özdağ, olaylardan sonra yaralanan öğrencileri hastaneye giderek ziyaret etti.

,

Siyasilerden Hacettepe'deki Saldırıya Tepki!

Hacettepe'de dün meydana gelen saldırıdan sonra MHP Genel Başkan adayları Sinan Oğan ve Koray Aydın, Twitter hesaplarından tepkilerini dile getirdiler.

sinan.pngkoray2.pngkoray1.png