Hacettepe Üniversitesi'nde PKK saldırısı

Hacettepe Üniversitesi'nde PKK saldırısı
Hacettepe Üniversitesi’nde PKK’lı grup Nevruz kutlamalarını bahane ederek milliyetçi öğrencilere saldırdı. PKK’lıların pala ve döner bıçaklı saldırısında yaralanan 2 öğrenci hastaneye kaldırıldı.

Hacettepe Üniversitesi’nde aylar öncesinden sosyal medya üzerinden tehdit edilen, hedef gösterilen öğrenciler saldırıya uğradı.

Terör örgütü PKK taraftarları tarafından Nevruz kutlaması bahanesiyle gerçekleştirilen saldırıda pala ve döner bıçaklarının kullanıldığı öğrenildi.

 

Kalabalık bir PKK’lı grubu tarafından gerçekleştirilen saldırıda 2 milliyetçi öğrencinin yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

 

AMELİYAT BAŞARILI GEÇTİ!

Olayda PKK'lıların saldırısına uğrayan öğrencinin kolundaki sinirlerin tahrip olduğu belirtilirken, kaldırıldığı hastanede ameliyata alındığı bildirildi. PKK tarafından yaralanan ve ameliyata alınan öğrencinin operasyonunun başarılı geçtiği ve gözlerini açtığı öğrenildi.

Olaylar üzerine üniversiteye çevik kuvvet ekipleri yönlendirildi. Polis biber gazı ve TOMA ile müdahalede bulundu. 6 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Hacettepe Üniversitesi, geçtiğimiz sene bu dönemlerde teröristbaşının fotoğrafları altında PKK propagandası yapan kişiler ile yine gündeme gelmişti. Daha sonra binlerce öğrenci elinde Türk Bayrağı ile kampüs içerisinde yürüyüş düzenlemişti.

HASTANE ÖNÜNDE PROVOKASYON

Hacettepe'deki olaylardan sonra Gazi Üniversitesi Hastanesi'nde de bir doktor darp edildi. Konuyla ilgili açıklama yayınlayan 14 Mart Tıbbıyeliler derneği CHP'ye sert tepki gösterdiler. İşte o açıklama

"Gazi Üniversitesi tıp Fakültesi Hastanesi Acil servisinde, görevi hastanede çalışmak olan, hekim olan dernek temsilcimiz, terör destekçisi öğrencileri ziyarete gelen Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekilleri ve Cumhuriyet Halk Partisi Çankaya İlçe Başkanı tarafından yapılan provakasyon neticesinde darp edilmiştir.

O hastanede görevli, o anda acil servisteki doktor arkadaşının yanında olan, CHP’nin adı geçen yöneticileri ile acil serviste karşılaşan, sonrasından da CHP heyetinin yanındaki kalabalık gruba yine CHP Milletvekilleri ve Çankaya İlçe Başkanı tarafından hedef gösterilerek darp ettirilen temsilcimiz şu an tedavi altındadır. Olay ile ilgili adli vaka kaydı tutulmuş, gerekli raporlar alınmıştır.

14 Mart Tıbbiyeliler Derneği siyasi meseleleri kendi gündem maddesi olarak görmeyen, hekim haklarını savunan bir sivil toplum kuruluşudur. Ancak hekime karşı şiddet, hekim haklarının ihlali gibi mesleki konular ve terör destekçiliği gibi güvenliğimizi tehdit edici konular söz konusu olduğu zaman hekimlerin hakkını en önde savunan ve milleti tarafında saf tutan bir sivil toplum kuruluşudur.

Temsilcimizin darp edilmesi olayı ile ilgili adı geçen siyasi parti yönetimine soruyoruz:

1- Ankara Milletvekilleri ve Çankaya İlçe Başkanınız dün akşam, amacı terör propagandası yapmak olan ve masum öğrencilere saldırdıktan sonra yaralanan öğrencileri ziyaret etmek için adı geçen hastanede bulunuyor muydu?

2- Yöneticilerinizin arkalarındaki kalabalık grubu temsilcimize karşı kışkırtmasının amacı nedir?

3- Sizler de yöneticileriniz gibi teröre destek veren, terör ile beslenen sözde öğrencilere destek veriyor musunuz?

4- Kızılay’da intihar eylemi yapıp çok sayıda vatandaşımızın canına kast eden teröristin de üniversitelerden yetişmiş bir PKK’lı olduğunu biliyor musunuz? Biliyorsanız üniversitelerde teröre destek veren bu tutumunuzun hesabını Türk Milleti önünde nasıl vereceksiniz?"

PKK'LILARIN SALDIRDIĞI ÖĞRENCİ KAFETARYASINDAN GERİYE BU GÖRÜNTÜLER KALDI

hacettepe-saldiri.jpg

hacettepe-saldiri2.jpg

hacettepe-saldiri2.jpg

hacettepe-saldiri3.jpg

hacettepe-saldiri-tweetii.jpg

Hacettepe'li öğrenciler, Nevruz bahanesiyle Hacettepe'yi karıştırıp, milliyetçi öğrencilere  pala ve döner bıçaklı saldıran PKK'lı gruba sosyal medyada böyle tepki gösterdi.

1-006.png

2-007.png

3-005.png

4-003.png

5-002.png

6-002.png

7-002.png

8.png

9.png

10.png

127334.jpg

kibris-universitelerinde-neler-oluyor-001.jpg

125637.jpg

125282.jpg

İlgili Haberler