Hadise makyajsız görüntülendi! Tektaşı dikkat çekti

Hadise makyajsız görüntülendi! Tektaşı dikkat çekti
Şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler, 30 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda sessiz sedasız evlenmişti. Son dönemde Dinçerler'in konser kıyafetlerine karıştığı iddialarıyla gündeme gelen Hadise önceki gün Etiler’deki bir ofis çıkışı makyajsız görüntülendi. Hadise'nin 3 milyon değerindeki tektaş yüzüğü dikkat çekti. 

Hadise, oyuncu Kaan Yıldırım ile 1,5 yıllık birlikteliğini sonlandırdıktan sonra aradığı aşkı iş insanı Mehmet Dinçerler''de buldu.

İlişkileri başladığı ilk günden bu yana çok konuşulan çift, geçtiğimiz aylarda evlilik kararı aldı. 
Ünlü çift  30 Nisan''da Çırağan Sarayı’nda evlendi.

ŞOFÖRÜNÜ DEVREYE SOKTU

Milliyet''ten Umut Ünver''in haberine göre; Hadise, önceki gün Etiler’deki bir ofis çıkışı görüntülendi. Gazeteciler olduğu fark edince şarkıcı, şoförünü devreye soktu. Aracından inen yardımcısı gazetecilere, "Hadise Hanım yok, bir şeyler almaya geldim” dedikten sonra ofise girip ellerinde poşetleriyle ayrıldı.

MAKYAJSIZ OLDUĞU GÖRÜLDÜ

Ofis içerisinde gazetecilerin ısrarını anlayan Hadise, iki saatlik bekleme sonucu aracını yeniden ofisin kapısına çektirdi. Makyajsız olduğu görülen şarkıcıya eşi Mehmet Dinçerler’in konserlerindeki kıyafetlerine karıştığı iddiaları sorulsa da şarkıcı, sessiz kalmayı tercih etti.

3 MİLYON TL DEĞERİNDEKİ TEKTAŞI DİKKAT ÇEKTİ

Şarkıcının eşinin kendisi için aldığı 3 milyon değerindeki tektaş yüzüğü ise dikkatlerden kaçmadı.
Hadise''nin eşinin borçları nedeniyle hayli sıkkın olduğu hatta Dinçerler''in borçları nedeniyle yurt dışındaki düğün hayalini rafa kaldırdığı da söyleniyor.

İlgili Haberler