Haftanın en yağcı yazısı sizce hangi yazı

Haftanın en yağcı yazısı sizce hangi yazı
Haftanın en yağcı yazısı sizce hangi yazı. Anketimize katılın.

HAFTANIN EN YAĞCI YAZISI SİZCE HANGİ YAZI

BURAYA TIKLA OY VER 

İşte söz konusu yazıların ilgili bölümleri:

 

 

Abdulkadir Selvi'nin yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

Sadece koronavirüsle mücadele süreciyle bağlantılı mı orasını bilmiyorum, 24 Haziran seçimlerine göre AK Parti’nin oyunu 2.8 puan arttırdığı ortaya çıkıyor. Yüzde 45.4’e yükselen AK Parti ile 9.8 olan MHP’nin oyu birleştiğinde ‘cumhur ittifakı’na destek 55.2’ye tırmanıyor.

Peki bu ülkede 1 yıl önce yerel seçim oldu, AK Parti İstanbul ve Ankara’yı kaybetti, 1 yılda ne değişti? Bunu da İhsan Aktaş’a sordum. “CHP yerel seçimde yakaladığı rüzgârı kaybetti” dedi. Bunda Erdoğan’ın yerel seçim sonrası başarılı hamlelerle rüzgârı arkasına almayı başarmasının da etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum. Diğer partilerin de desteğini alan Erdoğan’ın oy oranı ‘cumhur ittifakı’nın üstünde gözüküyor. Erdoğan,
1 Kasım seçimleri öncesindeki havayı yakaladı.

AKŞENER VE KILIÇDAROĞLU’NUN HAMLELERİ

Muhalefet liderlerinin de bunun farkında olduğunu düşünüyorum. Çünkü Kemal Kılıçdaroğlu da Meral Akşener de taktik hamleler yaparak gündemi değiştirmeye çalışıyorlar. Akşener’den “memleket masası” önerisi geldi. Kılıçdaroğlu’nun ekonomiye ilişkin önerileri gündem belirleyemedi ama bir erken seçim olursa İYİ Parti’ye CHP milletvekillerini gönderdiği gibi Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu’nun partisine milletvekili verebileceğini söylemesi olumlu karşılanmadı. Güneş Motel örneğini çağrıştırdığı için aleyhine oldu.

 

Mehmet Barlas'ın yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

Şimdi sahip olduklarımız veya Türkiye'nin yenilenen alt ve üst yapısı, beni büyülüyor. İstanbul Boğazı'nın altından iki yerden geçebilmek sanki masal dünyasında gibi bir şey... Boğaz'da üçüncü köprü yapılmasaydı, kent trafiği herhalde TIR'lara esir olacaktı. Ya da İstanbul'dan İzmir'e 2-3 saatte gidebilmek inanılır bir durum mu?
Çanakkale Boğazı'nın geçileceği köprünün 318 metrelik çelik kulelerinin yerleştirilmesi töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söylediklerini hatırlıyor musunuz?

ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ

"-Kendi alanında 'dünyanın en uzunu' unvanına sahip bu köprü, asırlar boyunca 1915 Çanakkale Zaferimizin sembolü olarak Boğaz'ı süsleyecektir. Feribotla 1.5 saat süren Boğaz yolculuğunu köprüyle 6 dakikada tamamlayacak her vatandaşımızın, bu eseri ülkemize kazandıranları şükranla Çanakkale'de destan yazan ecdadı da rahmetle yad edeceğine inanıyorum."
"-Halen inşası devam eden pek çok kara yolu, demir yolu, hava yolu ve deniz yolu projemiz var. Bunlar da tamamlandığında Türkiye, kendi ihtiyaçlarını karşılamanın ötesinde, ulaşımda bölgesel merkez konumuna gelecektir."
Açıkçası artık dünyanın hiçbir ülkesinde kompleks hissetmiyorum. Türkiye Cumhuriyeti de dünyanın gelişmiş bir ülkesidir.

     

İlgili Haberler