Haftanın kazandıracak kuponu burada! iddaa uzmanı Eray Erollu sizler için yazdı

Haftanın kazandıracak kuponu burada! iddaa uzmanı Eray Erollu sizler için yazdı
İddaa'da bu hafta derbi heyecanı yaşanacak. Galatasaray ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak. iddaa oranı Galatasaray'ı favori olarak gösteriyor. Ama derbilerin sonucunu önceden kestirmek çok zor.

Unutmayın "En iyi tahmin kendi tahmininizdir" diyerek. Yorumlarıma geçiyorum.

ERAY EROLLU / YENİÇAĞ

Galatasaray-Fenerbahçe (Tahmin 1- Oran: 1.80)

Sezona 2 Süper Lig, 2 UEFA Avrupa Ligi ön ele maçı galibiyetiyle başlayan Galatasaray, sezona bomba gibi başladı. Galibiyetlerden daha önemlisi ise Sarı-Kırmızılı takımın bir bütün olarak mücadele etmesi. Fatih Terim talebelerine takım oyununu çok iyi ezberletmiş. Ne defansa, ne orta sahaya, ne de hücum hattına olumsuz tek bir lafım yok. 

Fenerbahçe ise yaptığı transferlerle adını duyurmaya devam ediyor. Hala da oyunca almayı sürdürüyorlar. Ama toplama takım ne kadar başarılı olacak bunu hep birlikte göreceğiz. Bu hafta Galatasaray maçında işleri çok zor. Her zaman söylenen bir sözü hatırlatmak isterim. Derbilerin favorisi olmaz! Çok doğru bir söz ama ben buna rağmen karşılaşmayı Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum. (Tahmin 1. Oran: 1.80) 

Bursaspor-Giresunspor (Tahmin 1. Oran (1.67)

Bu sezona da Süper Lig hedefiyle başlayan Bursaspor, ilk hafta sahasında Adana Demirspor'a 2-1 yenildi. Neler oluyor derken Altınordu deplasmanında 3 puanı 2 golle aldı. Bu hafta ise sahasında Giresunspor'u konuk edecek. Hedef 3 puan.

Balıkesirspor'a deplasmanda 3-1'lik sonuçla boyun eğen Giresunspor, sahasında Menemenspor ile 1-1 berabere kalarak ilk puanını aldı. 
Bursaspor'un bu maçta baskılı oynayan taraf olacağını düşünüyorum. Bursaspor kazanır. (Tahmin 1. Oran: 1.67)

Hoffenheim-B.Münih (Tahmin: İlk yarı 2.5 üst. Oran: 2.75) 

İlk hafta Köln deplasmanında ilk yarısını 2-1 önde kapatan Hoffenheim, maçı deplasmanda 3-2 kazandı. Bu karşılaşmada fileler ilk yarıda 3, toplamda 5 kez havalandı. 

B.Münih ise sahasında Schalke 04 ile karşılaştı. İlk yarıyı 3-0 önde bitiren B.Münih karşılaşmayı 8-0 kazandı.

Birbireriyle karşılacak bu 2 takımın maçlarında ilk yarılarda 3'er gol oldu. Ben bu mücadelenin ilk yarısında da 3 gol olacağını tahmin ediyorum. (Tahmin ilk yarı 2.5 gol. Oran: 2.75)

Dijon- Montpellier (Tahmin 2. Oran: 1.55)

Fransa'da 4 hafta geride kaldı. Deplasmanda ilk hafta maçında Rennes'e 2-1 yenilen Montpellier. evinde üst üste oynadığı 3 maçı kazandı. Ama bu hafta Dijon deplasmanında ter dökecek.

Dijon ise 4 maçın 2'sini sahasında 2'sini de deplasmanda oynadı. Bu maçların tümünü kaybetti. Bu hafta ilk puanını almak için ter dökecek ama bu hiç kolay olmayacak. Tahminim. Montpellier'in karşılaşmayı kazanacağı yönünde. (Tahmin: 2. Oran: 1.55)

Heerenveen-Venlo (Tahmin 1. Oran 1.40)

Heerenveen sahasında oynadığı Willem II ve deplasmanda oynadığı F. Sittard karşılaşmalarını kazandı.  Venlo ise deplasmanda Venlo'yu 5-3 yenerken, Utrecht ile sahasında 1-1 berabere kaldı. Bu maçta kazanan tarafın Heerenveen olacağını düşünüyorum. (Tahmin 1. Oran 1.40)

 

Bu oranlar değişiklik gösterebilir: Toplam oran: 17.94

 

İlgili Haberler