Hailey Baldwin soyadını Bieber yaptı! Hailey Baldwin kim

Hailey Baldwin soyadını Bieber yaptı! Hailey Baldwin kim
Justin Bieber ile büyük aşk yaşayan Hailey Baldwin evlendikten sonra soyadını Instagram hesabında değiştirdi. Peki Hailey Baldwin Bieber kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Justin Bieber ile ani bir kararla dünya evine giren ünlü manken Hailey Baldwin soyadını Instagram hesabından değiştirdi. Milyonlarca takipçi sayısına sahip olan Hailey'in hayranları yeni soyadını Bieber olarak değiştiğini görünce büyük bir şok yaşadı. Kısa sürede de sosyal medyada olay oldu. Günün en çok konuşulan olaylarının arasında yer aldı.

HAİLEY BALDWİN KİMDİR

Model, kapak kızı, sunucu ve klip mankeni olarak tanınan Hailey Baldwin, 1996 yılında ABD'nin Arizona eyaletine bağlı Tucson'da doğdu. ABD'li oyuncu, yönetmen, yapımcı ve yazar Stephen Baldwin ve grafik tasarımcı Kennya Baldwin'in kızı olan Hailey, çocukluğunda evde eğitim gördü. Doğu Hıristiyan Okulları Derneği'nde eğitimini devam ettiren Baldwin, klasik bale eğitimi aldı.

New York Modellik Ajansı aracılığıyla Ford modelleri arasına katılarak modellik ve mankenlik kariyerine başlayan Baldwin, çeşitli dergiler için modellik ve kapak kızlığı yaptı. Tatler, LOVE, V ve iD gibi dergilerde yer alan model, Maxim dergisinin 2018 yılında düzenlediği ankette En Seksi 100 Kadın listesinde ilk sırada yer almıştı.
baldwin4.jpg

Ralph Lauren, Tommy Hilfiger ve Philipp Plein gibi ünlü markalar için podyuma çıkan manken, Glamour, Marie Claire'ın kapağında da yer almıştı.

Hailey Baldwin, 2015 yılında Milano'da düzenlenen MTV Avrupa Müzik Ödülleri gecesinde sunuculuk yapmıştı. Cody Simpson, Baptiste Giabiconi gibi popüler isimlerin müzik videolarında da yer aldı.

Justin Bieber'la nişanlanması sonra gündeme oturan ismin babası Stephen Baldwin de sosyal medya hesabından kızı Hailey'i ve Justin Bieber'i kutlayan bir mesaj yazarak olayı doğruladı.