Hakan Altun’la ilgili hastaneden açıklama

Hakan Altun’la ilgili hastaneden açıklama
Program çekimleri öncesinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve tedbir amaçlı yoğun bakıma alınan ünlü şarkıcı Hakan Altun'un sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastaneden açıklama geldi.

Hakan Altun’la ilgili hastaneden açıklama

Ünlü şarkıcı Hakan Altun, önceki gün program çekimleri öncesinde rahatsızlanmış ve arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılmıştı. Sevenlerine büyük panik yaşatan Hakan Altun''un tedbir amacıyla yoğun bakıma alındığı bilgisi verilirken, sağlık durumunun iyi olduğu kaydedilmişti. 

Ünlü şarkıcı Hakan Altun''un sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastaneden açıklama geldi. 

Hastane tarafından yapılan açıklamada, "21 Nisan Çarşamba akşamı kendini iyi hissetmediği için hastaneye kaldırılan Hakan Altun''un tetkikleri yapılmıştır. Bu tetkikler sonucunda beyin damarlarından birinde dolaşım bozukluğu saptanmış ancak erken müdahaleyle ciddi bir sorun oluşmamıştır. Tedbir amaçlı birkaç gün daha hastanede normal odada tedavisi sürecektir. Durumunun seyrine göre önümüzdeki hafta içinde taburcu edilebileceği öngörülmektedir. İlgi, alakanız ve güzel temennileriniz için teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.