Bütün dengeler değişti, İYİ Parti bombayı patlattı... Hakan Bayrakçı İYİ Parti'nin oy oranını açıkladı

Bütün dengeler değişti, İYİ Parti bombayı patlattı... Hakan Bayrakçı İYİ Parti'nin oy oranını açıkladı
Son anket sonuçlarını açıklayan SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı, "Tüm partilerde düşüş var, sadece İYİ Parti'nin oy oranı 2-3 puan arttı ve 11-12 bandına çıktı. Son gelişmelerle daha da artacak. Çünkü seçmen bu tip söylemleri sabotaj olarak görüyor." dedi.

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu programda konuşan Sonar anket şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti'deki son gelişmeleri ve elindeki anket sonuçlarını açıklayan Bayrakçı, yaşanan gelişmelerinin İYİ Parti'ye hiçbir zarar vermeyeceğini kaydederek, İYİ Parti'nin oylarınının daha da artacağını ifade etti.

Bayrakçı elindeki anket sonuçlarına göre oyunu yükselten tek partinin de İYİ Parti olduğunu söyledi ve "Tüm partilerde düşüş var, sadece İYİ Parti'nin oy oranı 2-3 puan arttı ve 11-12 bandına çıktı" dedi.

"BİR TEK İYİ PARTİ YÜKSELİYOR"

Hakan Bayrakçı, "Bu tür bir yürüme trendine giren bir siyasi partide böyle bir şeyi sabotaj olarak görür seçmen. İYİ Parti sırf bu olay nedeniyle oyunu artıracak. Merkez sağda en önde, önü açık ve oyunu attıracak tek parti!" dedi.