Hakan Çalhanoğlu'ndan flaş Arda Güler açıklaması: Onun gibisini ilk defa gördüm

Hakan Çalhanoğlu'ndan flaş Arda Güler açıklaması: Onun gibisini ilk defa gördüm
İtalya'nın İnter takımında forma giyen milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu

İtalya''nın İnter takımında forma giyen milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, Fenerbahçe''nin genç futbolcusu Arda Güler''i öve öve bitiremedi. Tivibu''da soruları yanıtlayan Hakan, hayalindeki takımı da açıkladı.

Hakan Çalhanoğlu''nun sözlerinden öne çıkan bölümler şöyle:

- Arda ve babasıyla iki kere telefonda görüştüm. Kendisi gösterdiği performanstan dolayı tebrik ettim. Çünkü bana göre şu anda Türkiye’deki en yetenekli futbolcu o. İlk defa görüyorum onun gibisini.

- Tahir Hoca beni arayıp Arda’yla görüşür müsün onda seni görüyorum dedi. Ben de Arda’yı aradım, düşüncelerimi söyledim. Kesinlikle Avrupa’ya gelmesi gerektiğini söyledim.

- Biraz önce söylediğim gibi Türk oyuncuların ve özellikle Türkiye’de forma giyen oyuncuların değeri yukarıya çıkmıyor. Değerini artırması için Avrupa’ya gelmesi lazım. Ve yeteneği Avrupa’ya yakışıyor. Eminim bizim için bir marka olacak. Uğurcan, Kerem ve Halil Dervişoğlu için de aynı şeyi düşünüyorum. Uğurcan için Avrupa’ya gelmesinin tam zamanı olduğunu düşünüyorum.

- Rıdvan’la transferi hakkında konuştuk. Frankfurt’un yanında Torino’dan da bir teklif olduğunu söyledi. Hemen git dedim Torino’ya. Çünkü ben bize yakın hem de Torino iyi bir takım. Ama Rıdvan, Frankfurt’u tercih etti. Orada gençlere çok imkan veriyorlar.  Rıdvan’ın çok başarılı olacağına inanıyorum.

- Geçen sene Galatasaray’ın elinde iyi bir koz vardı. Bonservisim elimdeydi; başkanlık değişimi yüzünden alamadılar. Bu sene olmaz, seneye de olmaz. Ama eğer Fatih Terim beni arayıp gel deseydi kesinlikle kıramam. Birisi beni Galatasaray’a gelmem için ikna edecekse bunu yapabilecek tek kişi Fatih Hoca’dır. Çünkü onun benim üzerimde emeği çoktur. Milli takıma çağıran, oynatan, zor zamanda yanımda olan, bana değer veren, futbolun dışında da bana sahip çıkan sevgili hocam. Bodrum’a gittiğimde de yanına uğrayacağım.

- Çocukluğum Galatasaray’la kupa kazanmanın hayaliyle geçti. İnsan o formayı giymeyi hayal ediyor. Ne zaman, nasıl olur bilmem. Galatasaray taraftarı benim Galatasaraylı olduğumu biliyor. Bunu her zaman dile getirmek istemiyorum. Çünkü sürekli Galatasaray’a transfer haberim çıkıyor ve olmayınca hayal kırıklığı yaşıyorlar. Evet, geçen sene böyle bir ihtimal vardı, temas kuruldu. Ama bu sene ve gelecek sene kesinlikle olmayacağını düşünüyorum. Ama ondan sonrası için ümitlenebilirler. Çünkü kontratım bitmiş olacak. Her şeye açık olacağım. Onlar takımı desteklemeye devam etsinler. Ultraslan’da çok arkadaşım var, onlar şimdi sevinirler. Biz Cimbom’luyuz.