Hakan Çalhanoğlu kimdir

Hakan Çalhanoğlu kimdir
İtalya Serie A takımlarından AC Milan forması giyen ünlü futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Türkiye milli takımının maçlarında da görev alıyor. Hakan Çalhanoğlu, yılbaşı akşamında O ses Türkiye’de şarkı söylemesiyle eğlenceli anlar yaşatmıştı. Peki, Hakan Çalhanoğlu kimdir? Ünlü futbolcu Hakan Çalhanoğlu hangi takıma transfer olacak? Soruları ve Hakan Çalhanoğlu hakkındaki tüm detaylar…

Hakan Çalhanoğlu, O ses Türkiye yılbaşı programında Çökertme şaksını seslendirmesiyle programda eğlenceli anlar yaşanmıştı. Hakan Çalhanoğlu, futbol kariyerine 17 yaşındayken başlamıştır. Almanya’da doğan ünlü Türk futbolcu Hakan Çalhanoğlu ilgiyle takip ediliyor. Hakan Çalhanoğlu hakkındaki her şey haberimizde…

HAKAN ÇALHANOĞLU KİMDİR? HAKAN ÇALHANOĞLU KAÇ YAŞINDA?

Hakan Çalhanoğlu, 8 Şubat 1994 tarihinde Mannheim şehrinde Almanya''da doğmuştur. Hakan Çalhanoğlu, oyun kurucu pozisyonda oynamaktadır. İtalya Serie A takımlarından AC Milan forması giyen Hakan Çalhanoğlu, Türkiye milli takımında da oynamaktadır.

Hakan Çalhanoğlu ilk olarak Waldhof Mannheim altyapısında futbol kariyerine başladı. 2009 yılında Karlsruher''in altyapısına transfer olup U-17 takımında oynamaya başlamasının ardından sonraki sezon U-19''da da oynamaya başladı. Hakan Çalhanoğlu, ilk defa 2011 yılının Kasım ayında bir hazırlık maçında A takımıyla birlikte sahaya çıktı. 5 Şubat 2012 tarihinde ilk remi maçında oynadı.

14 Ağustos 2012 tarihinde Hamburg takımına transfer oldu ancak eski takımında kiralık olarak görev yapmaya devam etti. Sezon sonunda attığı 17 golle gol krallığında dördüncü oldu. Karlsruhe, 2. Bundesliga''ya yükselirken, Hakan Çalhanoğlu da yılın en iyi 3. Lig futbolcusu seçildi.

Hakan Çalhanoğlu, 2013-2014 sezonunda Hamburg takıma katıldı. 31 Ağustos 2013 tarihinde Eintracht Braunschweig maçında 79. dakikada oyuna giren futbolcu, bir dakika sonra ilk Bundesliga golünü atarken, 90. dakikada frikikle bir gol daha attı. Çalhanoğlu, frikik golleriyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

4 Temmuz 2014 tarihinde, Bayer Leverkusen''e 14,5 milyon euro bonservis bedeli ile transfer olarak 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Frikik golleriyle birçok büyük kulübün dikkatini üzerine çeken Hakan Çalhanoğlu, Bild gazetesine göre Bundesliga tarihinin en iyi 10 frikik atan oyuncusundan biri olarak tarihe geçti.

Hakan Çalhanoğlu, 31 Mart 2015 tarihinde hazırlık maçında Türkiye''nin 2-1 galibiyetiyle sonuçlanan Lüksemburg karşılaşmasının 87. dakikasında takımına galibiyeti getiren golünü atarak başarı sağladı.

Hakan Çalhanoğlu, Fatih Terim tarafından A Milli Takım''ın EURO 2016''ya gidecek nihai kadrosuna da seçildi.

ÜNLÜ FUTBOLCU HAKAN ÇALHANOĞLU HANGİ TAKIMA TRANSFER OLACAK?

Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray paylaşımı gelmesi Galatasaraylıları heyecanlandırdı. Milan forması giyen ve bu sezon formuyla dikkat çeken Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı.

Galatasaray''ın instagram hesabından yaptığı paylaşımın altına yorum yapan ve kalp emojisi bırakan Hakan Çalhanoğlu''nun paylaşımı binlerce beğeni aldı.

Hakan Çalhanoğlu, daha önce yaptığı açıklamalarda Galatasaraylı olduğunu gizlememiş ve küçüklüğünden beri Galatsaraylı olduğunu söylemişti.

Hakan Çalhanoğlu’nun Galatasaray’ın paylaşımının altına yorum yapması, Hakan Çalhanoğlu Galatasaray’a transfer olabilir yorumlarının yapılmasına sebep oldu.

İlgili Haberler