Hakan Çalhanoğlu'ndan zor soruya yanıt

Hakan Çalhanoğlu'ndan zor soruya yanıt
Milli takımın Hollanda ile karşılaştığı mücadelede attığı şık gol ile yıldızlaşan Hakan Çalhanoğlu, düzenlenen basın toplantısında kendisine yöneltilen "İbrahimoviç mi Burak Yılmaz mı" sorusuna, "Çift forvet oynatırdım" diye yanıt verdi.

Hakan Çalhanoğlu'ndan zor soruya yanıt

İtalyan devi Milan''ın formasını giyen Hakan Çalhanoğlu, Türkiye''nin Hollanda ile karşılaştığı mücadelede gösterdiği performans ve attığı gol ile takdir topladı. Çalhanoğlu bugün teknik direktör Şenol Güneş ile basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 

Hakan Çalhanoğlu, 10 numara giyen oyunculardan beklentinin her zaman yüksek olduğunun ve kendisinin bu nedenle pişmanlık hissedip hissetmediğinin sorulması üzerine, "Hiç pişman olmadım. Çok sevdiğim bir numara. Sorumluluk almayı çok seviyorum. Küçüklüğümden beri sorumluluk aldım, hayatım boyunca de alacağım. Hem Bayer Leverkusen''de hem de Milan''da 10 numaralı formayı severek giydim. Fark yaratan hep 10 numaralar olur ama zaman değişti. Benim için daha çok takım oyunu önde. O yüzden herkes sorumluluk almalı" dedi. 

ZLATAN IBRAHIMOVİC''İ Mİ BURAK YILMAZ MI? SORUSUNU YANITLADI 

Hakan Çalhanoğlu, kendi kuracağı takıma Milan''dan takım arkadaşı Zlatan Ibrahimovic''i mi yoksa milli takımdan Burak Yılmaz''ı mı alacağının sorulması üzerine, "Eğer hoca olsaydım çift forvet oynardım. İkisini de alırdım" diye cevap verdi. Hakan Çalhanoğlu''nun bu açıklamasının üzerine basın toplantısında yer alan A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, "İyi hoca olacak" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler