Hakan Çalhanoğlu'nun yeni takımı belli oldu

Hakan Çalhanoğlu'nun yeni takımı belli oldu
İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Inter, Milan ile sözleşme süresi sona eren Hakan Çalhanoğlu'nu renklerine bağladı. Milli futbolcu ile Galatasaray da yoğun şekilde ilgileniyordu.

3 yıllık sözleşme

Fanatik''ten Yakup Çınar''ın özel haberine göre, Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu''nun yeni takımı belli oldu. Inter, Milan ile sözleşme uzatmayan Hakan Çalhanoğlu ile anlaşmaya vardı.

SENELİK 6 MİLYON EURO KAZANACAK

Inter''e transfer olan Çalhanoğlu, yeni takımıyla 3 yıllık sözleşme imzalayacak ve senelik 6 milyon Euro kazanacak. 27 yaşındaki futbolcu kısa süre içinde İtalya''ya giderek resmi sözleşmeyi imzalayacak.

GALATASARAY DA İLGİLENDİ

Milli oyuncu, yeni sezon öncesinde sık sık Galatasaray''ın da gündemine gelmişti. Juventus''un da milli futbolcuya yakından ilgisi vardı.

10 GOL, 12 ASİSTLE OYNADI

Leverkusen''den Milan''a 23 milyon Euro''ya transfer olan ve şuan piyasa değeri 35 milyon Euro olan yıldız orta saha bu sezon Milan formasıyla 48 maçta 10 gol, 12 asistlik performans sergilemişti.

EURO 2020 İYİ GEÇMEDİ

Hakan Çalhanoğlu, Milli Takım formasıyla EURO 2020''de üç maçta da forma giydi ama Milan''daki görüntüsünden eser yoktu.

İlgili Haberler