Hakan: Muhafız 3. Sezon ne zaman diziye kimler katıldı?

Hakan: Muhafız 3. Sezon ne zaman diziye kimler katıldı?
Netflix'in ilk Türk dizi projesi olan Hakan: Muhafız 3. sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Hakan: Mufahız'ın kadrosuna birbirinden ünlü yeni isimler katılıyor.

Hakan: Muhafız 3. sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İlk 2 sezonuyla izleyicide hayal kırıklığı yaratan Hakan: Muhafız'ın yeni sezonunda iddialı isimler kadroya giriyor. Peki, Hakan: Muhafız'ın yeni sezonunda kadroya kimler katılacak?

HAKAN: MUHAFIZ'A KİMLER KATILACAK?

Hakan:Muhafız’ın yeni sezonunda kadroya Funda Eryiğit, Taner Ölmez, Bige Önal, İlayda Alişan, Emre Mutlu, Halit Özgür Sarı, Hasan Üner katılacak.

Dizinin yeni sezonlarında Hakan, Muhafız kanı taşıyan abisi tarafından cehennem yerine dönen İstanbul’u kurtarmak için kıyasıya bir savaşa giriyor. Şehir Ölümsüzler’in saldırısı sonucu yayılan bir virüsle mücadele ederken, Faysal ve Rüya kötü emellerine ulaşmaya çok yaklaşıyor.

MACERA BAŞLIYOR

Hakan panzehiri yapması için ulaşacağı Nisan (Funda Eryiğit) ve bu yolda karşılaşacağı Burak (Taner Ölmez) ile şehrin insanlarını kurtarmak için maceraya koyulur. Tüm bunlara karşı ayakta kalmaya çalışan Hakan aynı zamanda altı yüz yıllık bir öfkeyle İstanbul’u kendisine dar etmeye hazırlanan Vezir’i bulması gerekir. Atalarının yaşadıkları Hakan’ın bugünkü mücadelesine ışık tutar ve geçmişle şu an arasında gidip gelen bir yolculuk için kolları sıvar.