Hakan Muhafız dizisi devam edecek mi?

Hakan Muhafız dizisi devam edecek mi?
The Protector dizisi için ilk sezonun ardından merakla beklenen karar verildi. Netflix dizinin 3 ve 4 sezonu için hazırlıklara başladığını duyurdu. Peki The Protector dizisi yeni sezon kadrosunda kim? Var sosyal medyada çok konuşulan konu cevabını buldu.

Başrolünü Çağatay Ulusoy’un üstlendiği, oyuncu kadrosunda Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş ve Yurdaer Okur’un yer aldığı, ilk Türk orijinal dizisi Hakan: Muhafız’ın üçüncü ve dördüncü sezon onayı aldığını duyurdu.

YENİ SEZON KADROSU BELLİ OLDU

İkinci sezonunda Engin Öztürk, Boran Kuzum, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu gibi başarılı isimlerin hikâyeye renk katacağı fantastik drama türündeki dizi, hem Türkiye’de hem dünya çapında hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaştı. Şimdi ise çekimlerine önümüzdeki aylarda start verilecek olan 3. ve 4. sezonlar için hazırlıklara başlanıyor. Yeni sezonların 2020 yılında yayına girmesi planlanıyor.

THE PROTECTOR'IN 3 VE 4 SEZONU HAKKINDA AÇIKLAMA 

Dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerden gelen tepkilerden mutluluk duyduklarını dile getiren Netflix Uluslararası Yapımlar Başkan Yardımcısı Kelly Luegenbiehl “Çok yetenekli bir oyuncu kadrosu ve yapım ekibiyle birlikte 2 sezon daha çekecek olduğumuz için heyecanlıyız. Aşk, aksiyon, komedi, macera gibi Türk dramalarından alışkın olduğumuz temaların yanı sıra fantastik öğeler de içeren, İstanbul’u hikâyenin odağında tutan Hakan: Muhafız sayesinde tüm dünyadaki izleyicilerimizin Türk yapımlarının başarısına bir kez daha şahit olduğunu düşünüyoruz ve bu hikâyeyi daha da genişleterek izleyicilerimizle buluşturacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.