Hakan Peker Arzu Öztoprak'tan boşandı

Hakan Peker Arzu Öztoprak'tan boşandı
Arzu Öztoprak ile 2012 yılında nikah masasına oturan Hakan Peker, 22 Ekim'de birlikteliğine son vererek boşandığı ortaya çıktı

Hakan Peker, 2012 yılında Arzu Öztoprak'la nikâh masasına oturmuştu. Çiftin 22 Ekim'de anlaşmalı olarak boşandığı ortaya çıktı. Bir magazin programına konuşan Hakan Peker ''13 yıllık birliktelik, 6 yıllık evlilik bitti. 22 Ekim'de Silivri'de boşandık'' dedi. Uzun süre nişanlı kalan ikili 10 Haziran 2012’de hayatlarını birleştirmişti. Hakan Peker evliliğini medyadan uzak bir şekilde sürdürüyordu. Arzu Öztoprak, bir süre Hakan Peker'in menajerliğini yapmıştı.

ARZU ÖZTOPRAK KİMDİR

Arzu Öztoprak 1980 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Menejerlik-organizatörlük yapmakta olan Arzu Öztoprak, 4 yıl İsviçre menşeli bir firmada müzik-medya departmanı genel koordinatörlüğü yaptı. 2004 ‘ten bu yana bir müzik şirketinde genel Koordinatörlük ve Menajerlik yapmaktadır. Hakan Peker ile 2004 yılında bir albüm yaparken tanışan Arzu Öztoprak, 2012 yılında ünlü şarkıcıyla nikah masasına oturdu. 5 yıldır Hakan Peker ile evli olan ve aynı zamanda ünlü sanatçının menajerliğini üstlenen Arzu Öztoprak, daha önce katıldığı bir programda bir sanatçıyla evli olmak sorusuna; “Bir sanatçıyla birlikte olmak zormuş. Hayranları Hakan'a sarılınca çok kıskanıyordum, tepki de veremiyordum ama şimdi alıştım. Başlarda çok zordu.' sözleriyle yanıt vermişti.