Hakan Peker'den canlı yayında skandal

Hakan Peker'den canlı yayında skandal
TRT Müzik kanalında yayımlanan bir programa katılan Hakan Peker, canlı yayında şarkı söylediği anda rejinin verdiği görüntülere sinirlenerek sahneyi terk etti.

TRT Müzik'te yayınlanan 'Engelsiz Sahne' isimli programda ilginç anlar yaşandı. Engelli vatandaşların, ünlü şarkıcılarla aynı sahneyi paylaştığı programa bu hafta Hakan Peker konuk oldu.

Eyüp Sultan Aylar isimli bir vatandaş ile aynı sahneyi paylaşan Hakan Peker, programda şarkı söylerken oldukça sinirlendi.

Canlı yayında şarkı söylediği sırada rejinin ekrana kendisini getirmediğini eleştiren Hakan Peker, "Seyirciyi çekeceğine beni çekmen lazım reji. Anladın mı? Yanlış yeri çekiyorsun" diyerek sahneyi terk etti.

Programdan sonra Instagram hesabından bir video yükleyen Hakan Peker'in "Süper bir geceydi. Eyüp Sultan Aylar kardeşim de çok duygulu söyledi çok güzeldi" mesajını paylaşması dikkat çekti.

Hakan Peker'in yayını terk etme görüntüleri sosyal medyada da paylaşıldı. Özellikle Twitter üzerinden Hakan Peker'e kullanıcılardan büyük tepki geldi.