Halaçoğlu: 'Akdoğan, Ala ve Ünal hakkında herhangi bir işlem yaptınız mı?'

Halaçoğlu: 'Akdoğan, Ala ve Ünal hakkında herhangi bir işlem yaptınız mı?'
MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Dolmabahçe mutabakatı yok" sözlerine tepki gösterdi.

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Adana'da bir süre önce yapılan toplu açılış töreninde, bugün terör örgütlerin sırtını sıvazlayanların aynı kuyuya kendilerinin düşeceklerini söyledi. Halaçoğlu, sosyal medyadaki hesabında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Dolmabahçe mutabakatı olmadığını, bu iktidarın terör örgütüyle bir mutabakatının söz konusu olmadığını söylediğini hatırlattı. Halaçoğlu, bu konuda fotoğraf da paylaştığını belirterek şunları yazdı:

"Çıkmış Dolmabahçe mutabakatından bahsediyor. 'Ne Dolmabahçe mutabakatı? Nereden çıktı, bu ülkenin terör örgütüyle bir mutabakatı söz konusu değil, olmamıştır' diyor. Sayın Cumhurbaşkanı. Madem siz böyle diyorsunuz. Oslo'dan vazgeçtik. Bir Cumhurbaşkanı elbette doğruyu söyler. Bu durumda Dolmabahçe'de HDP'lilerle birlikte resim veren ve mutabakatı açıklayan Yalçın Akdoğan, Efkan Ala ve Mahir Ünal hakkında herhangi bir işlem yaptınız mı veya yapmayı düşünüyor musunuz? O tarihte bu mutabakatı açıklayan basına neden tekzip gönderilmediğini açıklayabilir misiniz? Göndermeyenler hakkında ne düşünüyorsunuz?"