Halil Sezai’nin öldüresiye dövdüğü 67 yaşındaki adam neden dayak yediğini anlattı

Halil Sezai’nin öldüresiye dövdüğü 67 yaşındaki adam neden dayak yediğini anlattı
Tuzla’da film çekimi yapan ünlü şarkıcı ve oyuncu Halil Sezai’nin dövdüğü 67 yaşındaki Hüseyin Meriç yaşadıklarını anlattı. Meriç, "Kalbim tıkalıydı, yere oturmaya çalıştım. Otururken bile tekme tokatla vuruyordu" dedi.

İstanbul'un Tuzla ilçesinde film çekimi yapan sanatçı Halil Sezai, mahalle sakini olduğu ifade edilen 67 yaşındaki Hüseyin Meriç ile tartışma yaşadı. Sezai'nin tartışma sırasında darp ettiği Meriç, yaşananları Star TV'de anlattı. 

"Kalbim tıkalıydı, yere oturmaya çalıştım. Otururken bile tekme tokatla vuruyordu" diyen Meriç, darp edildiği sırada Kelime-i Şehadet getirdiğini belirtti ve "O sırada 'Ezan mı okuyorsun lan sen?' diye daha çok dövdü" ifadesini kullandı.

NE OLMUŞTU

Sokakta çekim yapan şarkıcı Halil Sezai, mahalle sakini olduğu ifade edilen bir kişiyle  tartışma yaşamıştı.

DHA'nın haberine göre çekime izin vermeyen bu kişiyle Sezai ve yanındakiler kavga kavga etmişti. Darp edildiğini öne süren kişinin şikayeti üzerine Halil Sezai ve yönetmen Aytaç Ağırlar, Taner Okçular ve Ecem Ağırlar ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürülmüştü.

4 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Öte yandan olayla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri çıktı. Görüntülerde Halil Sezai ve beraberindekilerin tartıştıkları kişiye vurdukları da görülüyor.

İlgili Haberler