Halka dizisinin konusu nedir?

Halka dizisinin konusu nedir?
Halka dizisi ilk bölümü ile bugün seyirci ile buluşacak. Peki Halka dizisi konusu ne? Sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri olan Halka dizisi oyuncu kadrosunda kimler? Var çok araştırılıyor işte detaylar.

Halka dizisi bugün ilk bölümü ile ekranlara gelecek. Peki Halka dizisi ne zaman yayınlanacak? Oyuncu kadrosunda kimler? Var sorusu çok merak ediliyor. İlk bölümü ile TRT 1 ekranlarına gelecek olan dizi ile ilgili son detaylar.

HALKA DİZİSİNİN KONUSU NE

İki genç adam, iki farklı insan, iki kurban, bambaşka yerlerden gelip, yan yana durarak, inat ve öfkeyle,  kader sandıkları, tesadüf saydıkları bir kumpasla savaşıyorlar. Uzakta kalan ve uzayıp gelen bir geçmişin peşine düşüyorlar.  Eski defterlerin, kirli davaların, büyük ve küçük yalanların hesabını soruyorlar. Mafyanın, paranın,  entrikanın konuştuğu ve sustuğu bir hayatın içinde sürükleniyorlar.
Halka, durdurak bilmeyen bir serüvenin, karanlık bir dünyanın hikâyesi.
Kanayan ve kanadıkça acıtan bir mazi. Kaan ve Cihangir’in yeryüzünden intikamı…
 
Halka, polisiye trüklerini kullanan, tempolu, serüven temalı bir tv dizisidir. Halka ismi, üç halka simgesiyle bilinen bir suç şebekesinden gelmektedir. Halka’nın en temel özelliği, her bölümde artan muammalı temposu ve klasik mafya anlatılarının aksine kadınların güçlü olduğu, yönetip yönlendirdiği bir karakter içeriği taşımasıdır. Hikâyenin kahramanları Halka’nın mağdurları olduklarını öğrenerek, örgütle mücadeleye girişen Kaan ve Cihangir’dir. 

HALKA DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Kadrosunda Serkan Çayoğlu (Cihangir), Kaan Yıldırım(Kaan), Hande Erçel(Müjde), Hazal Subaşı(Bahar), Ahmet Mümtaz Taylan, Nazan Kesal, Okday Karunan, Dilan Telkök, Erdal Yıldız ve Burak Sergen’in Bulunduğu Es Film imzalı TRT1’in Yeni Polisiye Dizisi “Halka’nın çekimleri 15 Kasım’da İstanbul’da başlıyor. Diziyi Volkan Kocatürk Yönetecek.

KAAN YILDIRIM KİMDİR

Özellikle genç kızların hayranlık duyduğu başarılı oyuncu Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatı da dizi kariyeri gibi parlak olan genç oyuncu, Üniversiteyi’de dünyanın en elit eğitim sistemlerinden birine sahip olan Birleşik Krallık’ta okumuştur. Londra Branel Üniversitesi Pazarlama bölümünden mezun olan başarılı isim, eğitim aldığı bölüm üzerinden değil de çocukluğundan beri en büyük hayali olan oyunculuk mesleği üzerinden kariyerine devam etme kararı almıştır. Bu azim sayesinde de dizi sektörünün aranan isimleri arasına girmiştir.

1.80 boyunda ve 72 kilo olan Kaan Yıldırım, Oğlak burcudur. Başarılı isim, bu mesleğe adım atmadan önce de oyunculuk konusunda eğitim almıştır. Atölye Craft akademide Kamera Önü Oyunculuk konusunda aldığı ciddi eğitim, iyi bir oyuncu olması için gereken altyapıyı hazırlamıştır. Kaan Yıldırım’ ın oyunculuk konusunda aldığı eğitim bununla da sınırlı değildir. Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nde de ikinci kez oyunculuk eğitimi almıştır. Asıl şöhretini Ulan İstanbul adlı diziyle yakalamıştır. Ulan İstanbul dizisinde, Uğur Polat, Şebnem Bozoklu ve Erkan Kolçak gibi başarılı isimlerle birlikte rol almıştır. Bu dizideki başarılı performansı ile tanınmış ve birçok hayran kazanmıştır. Ulan İstanbul dizisindeki Ferdi karakterine hayat veren Kaan Yıldırım’ın önü, bu projeden sonra açılmıştır demek yanlış olmayacaktır. Adı Mutluluk dizisinde Ezgi Eyüboğlu ile birlikte rol almıştır.

HANDE ERÇEL KİMDİR

Hande Erçel, 1993 yılında Balıkesir, Bandırma‘da doğmuştur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Sanatları Bölümü’nde okumaya devam etmektedir.

2014 yılında Show Tv‘de yayına başlayan ve beş bölümde sonlanan “Çılgın Dershane Üniversitede” adlı dizide oyunculuğa başladı. Paşhan Yılmazel, Duygu Çetinkaya, Berrin Keklikler, Okan Karacan gibi oyuncularla birlikte rol aldı. 2014 yılında “Hayat Ağacı” adlı dizide (Selin Karahanlı) karakterini canlandırırken İdil Fırat, Fikret Kuşkan, Onur Saylak, Özge Özberk, Kenan Bal ile beraber oynadı.

Hande Erçel, 2015 yılında düzenlenen Miss Cilivaliton of the World yarışmasına katılıp Azerbaycan‘da düzenlenen bu yarışmada ikinci oldu. Hande Erçel, Kanal D ekranlarında 18 Haziran 2015 tarihinde Sadullah Çelen yönetmenliğinde başlayan “Güneşin Kızları” adlı dizide “Selin Yılmaz” karakterini oynamaktadır. Dizinin oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Evrim Alasya, Kanat Heparı, Tolga Sarıtaş, Berk Atan, Miray Akay, Sarpcan Köroğlu, Burcu Özberk, Sarper Arda, Meltem Gülenç, Teoman Kumbaracıbaşı, Funda İlhan gibi isimler yer aldı.