Haluk Levent sonunda itiraf etti

Haluk Levent sonunda itiraf etti
Şarkıcı Haluk Levent, sosyal medya hesabından Adana Demirspor ile ilgili paylaşımda bulundu.

TFF 1. Lig’de mücadele eden ve Süper Lig’e çıkma şansını play-off final müsabakasında Fatih Karagümrük’e penaltılarda kaybeden Adana Demirspor’un taraftarları Süper Lig’in 22 takım olmasını istiyor. Sosyal medyada ‘Demirsporsüperlige’ başlığıyla etiket oluşturan taraftarlar Twitter'da 12 bin twit ile birinci gündem olurken TFF’den çıkacak kararı beklemeye başladı.

HALUK LEVENT DE DESTEK VERDİ

Adana Demisporlu taraftarların açtığı etikete destek veren şarkıcı Haluk Levent, “Madem küme düşme kaldırıldı. O zaman final oynayan takımları da almak lazım. Ne kaybeder bu lig? Zaten Covid yüzünden tüm takımların kimyası bozuldu. Ya 21 takım olacağına tam olsun 22 olsun” ifadelerini kullandı.

Levent’in bu paylaşımının ardından sosyal medyada bazı hesaplar tarafından Levent’e konu ile ilgili tepki gösterildi.

İKİNCİ AÇIKLAMAYI YAPTI

Şarkıcı Haluk Levent, destek mesajına gelen tepkiler üzerine ikinci bir açıklamada bulunarak, “Neymiş ben Adanalıymışım da o sebeple yazıyor muşum? Neymiş küçükken Demir Spor forması giymişim. Neymiş şarkı bile yazmışım. Neymiş tarafsız değil duygusal davranıp yazmışım twiti. Neymiş Futbol yazmak bana yakışmıyormuş. Yemin ederim haklısınız hepsi doğru!” dedi.

haluk-1-001.jpghaluk-2-001.jpg

ADANA DEMİRSPOR FORMASI İLE POZ VERMİŞTİ

Öte yandan şarkıcı Haluk Levent daha önce Adana Demirspor forması ile poz vermişti. 

adana-demir.jpg