Haluk Levent, yavru buzağıya cinsel saldırıda bulunan kişinin ismini açıkladı. Yaptıkları cezasız kalmıştı

Haluk Levent, yavru buzağıya cinsel saldırıda bulunan kişinin ismini açıkladı. Yaptıkları cezasız kalmıştı
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde iki aylık buzağı tecavüz ederken yakalanan kişiyi Haluk Levent sosyal medya hesabından deşifre etti. Kesinleşmiş olayların faillerinin kimliğini lütfen açık yazın” diye çağrıda bulunan Levent, “Yazın ki utanılsın! Ben artık yazacağım. Adı Gasım Erdoğan” ifadelerini kullandı.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde 2 aylık buzağıya cinsel saldırıda bulunduğu, DNA örnekleriyle kesinleşen kişiyi Haluk Levent sosyal medya hesabından deşifre etti.

Buzağının sahibi Abdulkerim Gürbüz, 67 yaşındaki kişinin ceza almasını isterken, Antalya Barosu Hayvan Hakları Kurulu Başkanı Avukat Alev Arsan da kararın hatalı olduğunu ve suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

HALUK LEVENT ADINI AÇIKLADI

Ünlü sanatçı Haluk Levent, iki aylık buzağıya cinsel saldırıda bulunan ve ‘mala zarar vermedi’ gerekçesiyle cezasız kalan kişinin adını açıkladı.

Sosyal medya hesabından, “Kesinleşmiş olayların faillerinin kimliğini lütfen açık yazın” diye seslenen Levent, “Yavru buzağı’ya tecavüz ediliyor. Tecavüzcünün DNA’sı uyumlu çıkıyor. Sevgili gazeteci arkadaşlar! Kesinleşmiş olayların faillerinin kimliğini lütfen açık yazın. Yazın ki utanılsın! Ben artık yazacağım. Adı Gasım Erdoğan” dedi.

Levent, olayın takipçisi olacaklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ve buzağının sahibi ile görüştük. Sürecin takipçisi olacağız. Bir hayırseverimiz de destek oldu. Buzağı ve annesini Ferdinand’ın çiftliğine gönderiyoruz. Orda mutlu bir şekilde yaşayacaklar”

haluk-levent-002.jpg

 

İlgili Haberler