Hamile hemşireyi darbeden şüpheliler tutuklandı

Hamile hemşireyi darbeden şüpheliler tutuklandı
Başakşehir'deki bir devlet hastanesinde hamile olan 24 yaşındaki hemşire Gülhan D.’yi darbeden şüphelilerden ikisi tutuklandı.

Başakşehir''deki bir devlet hastanesinde hamile olan 24 yaşındaki hemşire Gülhan D.’yi darbeden şüpheliler yakalandı. Şüphelilerden Rıdvan K. ve Hüseyin K. çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Olaya karıştıkları iddia edilen şüphelilerden Rıdvan K. ve Hüseyin K. adliyeye sevk edilirken, Aycan K. ile Nurcan K.’nın serbest bırakıldığı öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde hamile bir hemşire hasta ve hasta yakınları tarafından şiddete uğradı. Hamile olduğu halde darp edildi, karnı tekmelenmişti.

Üsküdar Üniversitesi Radyoloji Uzmanı Prof. Dr. Güner Sönmez, sosyal medya hesabından duruma tepki gösterdi. Savaşta düşmana bile yapılmaz diyen Sönmez, “Çam ve Sakura Hastanesinde servise gelen bir hastanın 4 yakını, başka bir hastaya tedavi yaptığı sırada gebe bir hemşireye saldırmış, hamileyim diye bağırmasına rağmen karnından tekmelemişler. Daha ne kadar alçalabilir bir insan, savaşta düşmana yapılmaz, pes! Yeter artık!!” dedi.

İlgili Haberler