Hande Ataizi'nden bomba açıklama. Tuvalet penceresinden kaçarken yakalanmıştı

Hande Ataizi'nden bomba açıklama. Tuvalet penceresinden kaçarken yakalanmıştı
Oyunca Hande Ataizi yaklaşık 20 yıl önce Bodrum'da gazetecilerden kaçarken tuvalet camına sıkıştığı anları katıldığı programda açıkladı. Ataizi "Genelevin tuvaletinden kaçmış değildim. Gazetecilere yakalanmamak için kaçtım. Şimdi olsa kapıdan çıkar giderdim" dedi.

Haber Global kanalında Jülide Ateş'in sunduğu 40 programına katılan Hande Ataizi, tuvalet penceresinden neden kaçtığını anlattı.

Ataizi şunları söyledi;

Ben burnumdan operasyon geçirmiştim. Hiç kimsenin olmadığı bir yere götürülmüştüm. Benim öyle geldiğim gece kulübünden haberim yoktu. Sonra bir-iki fotoğrafçı, magazinden, basından, paparaziler gelmeye başladı. Tedirgin oldum. Hırs yaptım. Ben oraya reklam amaçlı götürüldüğümü anladım. Benim buradan kurtulmam lazımdı. Çocukça bir şey. Şimdi olsa kapıdan çıkar gidersin. Orada bir inatlaşma ve yaşında vermiş olduğu delilik diyeyim kendimi çektirmeyeceğim diye orada bir tuvalet penceresi buldum ve atlamak üzereyken yakalandım. Maalesef tuvalet penceresi olayı oldu. Bu arada genelevin tuvaletinden kaçarken yakalanmış değildi. Ayrıva birinin evinde Hande Ataizi adlı magazin ödülü var ve paparazinin evinde duruyor."

TUVALETİN PENCERESİNE SIKIŞMIŞTI

Hande Ataizi, 1999 yılında Bodrum'da gece kulubünde alkolü fazla kaçırıp, mekanın tuvalet penceresinden çıkmaya çalışmıştı. Burnundan estetik operasyon geçirdiği için fotoğraflarının çekilmesini istemediği için böyle bir yöntem izleyen Ataizi tuvalet penceresine sıkışmıştı.