Hande Erçel kimdir kaç yaşında? Hande Erçel O Ses Türkiye’de O Ses Türkiye yılbaşı konukları

Hande Erçel kimdir kaç yaşında? Hande Erçel O Ses Türkiye’de O Ses Türkiye yılbaşı konukları
Hande Erçel O Ses Türkiye yılbaşı özel tanıtımına damga vurdu. Hande Erçel, O Ses Türkiye 2021 yılbaşı özel konuğu olacak. Dizideki rol arkadaşını değerlendiren Hande Erçel’in hayatı merak konusu oldu. Peki, Hande Erçel kimdir, kaç yaşında? İşte Hande Erçel'in hayatıyla ilgili bilgiler...

Merakla beklenen O Ses Türkiye yılbaşı özel programında sahne alacak ünlü isimler belli oldu.
O Ses Türkiye yılbaşı özel programı büyük beğeniyle izlenirken çok özel isimler yer alacak.
Sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yapacağı O Ses Türkiye’de jüri üyeleri ise Hadise, Murat Boz,
Beyazıt Öztürk olacak.
Hande Erçel, özel programa damga vurdu. O Ses Türkiye’de performans gösteren Kerem Bursin’i değerlendiren Hande Erçel, tanıtıma damga vurdu.
HANDE ERÇEL KİMDİR? HANDE ERÇEL HAYATI
Hande Erçel, 24 Kasım 1993 tarihinde Balıkesir’in Bandırma ilçesinde dünyaya geldi. Lisansını Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde tamamlayan Hande Erçel, 2015 yılında katılmış olduğu Azerbaycan'da düzenlenen Miss Cilivaliton of the World yarışmasıyla dikkatleri üzerine çekti.
İlk oyunculuk deneyimini bir beyazperde projesi olan Çılgın Dershane filminde yaşayan güzel oyuncunun ilk dizisi ise Hayat Ağacı oldu.
İdil Fırat ve Fikret Kuşkan ile başrollerin paylaşan Hande Erçel, Selen Karahanlı karakterine hayat verdi. Hande Erçel’in asıl çıkışı ise Güneşin Kızları dizisi oldu.
Bu dizideki rol arkadaşı Tolga Sarıtaş ile uyumu sık sık sosyal medyaya da konu oldu.
2016 yapımı “Aşk Laftan Anlamaz” dizisinde Burak Deniz’le, 2017 yapımı “Siyah İnci” dizisinde Tolga Sarıtaş ile başrolü paylaşan Hande Erçel,
son olarak başrollerinde Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın da yer aldığı Halka dizisinin kadrosuna dahil oldu.
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları Bölümünde okumaya devam etmektedir. 2012'de Azerbaycan'da yapılan güzellik yarışmasına katılmış ve ikinci olmuştur.
O SES TÜRKİYE YILBAŞI KONUKLARI KİMLER?
Sunucu koltuğunda Acun Ilıcalı, jüriler arasında Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve
Seda Sayan'ın bulunduğu O Ses Türkiye yılbaşı özel programında konuklar belli olmaya başladı.
Gecede; Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Hande Erçel,
Kerem Bürsin ve Hakan Çalhanoğlu sahne alacak.