Hande Erçel'in üzgün fotoğrafının altında yatan neden ortaya çıktı

Hande Erçel'in üzgün fotoğrafının altında yatan neden ortaya çıktı
Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu Hande Erçel’in ablası ile çekildiği fotoğrafın arkasında yatan gerçek ortaya çıktı. Erçel’in annesinin vefat yıldönümün yaklaşması nedeniyle ruh halinin durgun olduğu öğrenildi.

Sen Çal Kapımı dizisinin başarılı oyuncusu Hande Erçel, ablası ile verdiği pozdaki üzgün hali ile dikkat çekmişti. Başarılı oyuncunun üzgün görüntüsünün arkasındaki gerçek de çok geçmeden ortaya çıktı.

KAVGA İDDİASI DA GÜNDEME DÜŞMÜŞTÜ

Erçel’in Sen Çal Kapımı dizisinde başrolü paylaştığı Kerem Bursin ile kavga ettiği şeklinde iddialar ortaya çıkmasının ardından dizinin yapım şirketi tarafından yapılan açıklamada, böyle bir durumun söz konusu olmadığı belirtilmişti.

GÜZELLİĞİNİ GÖRÜNCE KENDİMİ ÇEKEMEDİM

Ablası Gamze Erçel’in omuzuna başını koyan oyuncunun düşünceli ve durağan hali dikkat çekiyor. Gamze Erçel, kardeşi Hande Erçel’in güzelliğine vurgu yaparak “Onun güzelliğini görünce kendimi çekemedim” notunu düşmüş.

ANNESİNİN VETA YILDÖNÜMÜ

Bilindiği gibi Hande Erçel, tam iki yıl önce 2019 yılı Şubat ayında annesini kaybetmişti. Yakalandığı hastalığı atlatamayan Aylin Erçel, 10 Şubat’ta hayatını kaybetmişti.

Hande Erçel, zaman zaman annesine olan özlemini kısa cümleler ve bazı fotoğraflarla sosyal medyada da gösteriyor. İçindeki acıyı ailesine sarılarak bir nebze olsun dindirmeye çalıştığı anlaşılan oyuncu, yaptığı son paylaşımda babası, annesi ve aile büyükleri ile çekildikleri bir fotoğrafta görülüyor.