Hani maskede fiyat 1 liraydı, muhabir canlı yayında gerçeği açıkladı

Hani maskede fiyat 1 liraydı, muhabir canlı yayında gerçeği açıkladı
Maske tavan fiyatlarının belirlenmesinden sonra maske satışları bugün başladı. NTV canlı yayınında ise haberde maske tavan fiyatı 1 lira yazarken haberi aktaran muhabir, maske fiyatlarının 2 lira olduğunu maskenin maliyetinin dahi 1 lira 25 kuruş olduğunu söyledi. Muhabir ayrıca maskelerin kalite kalite ayrıldığını belirtti.

TOLGA ŞAHİN/ YENİÇAĞ- ÖZEL HABER

Devlet tarafından tavan fiyatı 1 lira olarak belirlenen maskeler bugün satılmaya başladı. NTV . NTV canlı yayınında ise haberde maske tavan fiyatı 1 lira yazarken haberi aktaran muhabir, maske fiyatlarının 2 lira olduğunu maskenin maliyetinin dahi 1 lira 25 kuruş olduğunu söyledi. Muhabir ayrıca maskelerin kalite kalite ayrıldığını belirtti.

ntv-canli-yayin.jpg

Fatih Karagül pasajındaki medikalcilerden haberi aktaran NTV muhabiri Deniz Tüysüz şunları aktardı:

“MALİYETİ 1 LİRA 25 KURUŞ”

Şu an maske sıkıntısı yaşanmıyor. Maske satışları yapılıyor ancak maskeler çeşit çeşit, kalitesine göre ayrılıyor. 50’li pakette satılan maskelerin tanesi 1 liraya denk gelirken alınan bilgilere göre, maskenin maliyeti ise 1 lira 25 kuruş. Dolayısıyla bu maskenin 1 liraya ve altına satılamayacağı belirtiliyor. Bu maskeler telsiz maske.

“MASKENİN TANESİ 2 LİRA”

Biraz daha korunaklı bir başka maske ise telli bir maske ve 3 katlı. Bu maske ise tanesi 2 liradan satılıyor. Daha aşağı ise satılamayacağı dile getiriliyor. Maskelere sadece medikalcilerde değil, eczanelerde ve marketlerde de ulaşılabiliyor.

“MASKE’YE ULAŞIM SIKINTISI YOK”

Buradaki gözlemlerimizi aktarırsak burada maske almak için kuyruklar oluşmuş durumda değil, tek tük maske almaya gelen insan var. Özetle şuan da maske sıkıntısı çekilmiyor. Eksik veya tamamlanması gereken bir durum yok. Maske almak isteyenler buraya rahatlıklar gelip maske alabilir.