Harry Potter’ın 20'nci yıl özel bölümünün fragmanı yayınlandı!

Harry Potter’ın 20'nci yıl özel bölümünün fragmanı yayınlandı!
HBO Max, 1 Ocak 2022'de gösterime girecek olan Harry Potter 20. yıl özel bölümünün ilk videosunu paylaştı.

ShiftDelete.Net''ten Faruk Doğan''ın hazırladığı habere göre; Harry Potter ekibini Hogwarts’ta yeniden göreceğimiz Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts bölümünün fragmanı paylaşıldı. Önümüzdeki sene Türkiye pazarında açılacak olan HBO Max’in ev sahipliği yaptığı bölüm, 1 Ocak 2022 tarihinde izleyiciler ile buluşacak.

Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts bölümü, JK Rowling’in fantastik roman serisinden uyarlanan Harry Potter ve Felsefe Taşı’nın beyaz perdeye girişinin 20. yıl dönümünü kutlamak amacıyla hazırlandı. Serinin başrol oyuncuları Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson bölümde yer alacak isimlerden bazıları.

HARRY POTTER 20TH ANNİVERSARY: ​​RETURN TO HOGWARTS FRAGMANI

HBO Max’in YouTube kanalında paylaşılan 50 saniyelik tanıtım fragmanında Robbie Coltrane, Matthew Lewis ve Mark Williams dahil serinin oyuncuları gizemli bir yerden davet mektubu alıyorlar. Ayrıca Helena Bonham Carter ve Emma Watson’a da yer verildiği gözüküyor.

Shiftdelete.net

HBO Max tarafından paylaşılan bilgilere göre, Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts röportajlar ve oyuncuların sohbetlerini içerecek. Daniel Radcliffe ve Emma Watson’un yanı sıra bölümde şu isimleri de göreceğiz:

Robbie Coltrane

Ralph Fiennes

Jason Isaacs

Gary Oldman

Imelda Staunton

Tom Felton

James Phelps

Oliver Phelps

Mark Williams

Bonnie Wright

Alfred Enoch

Matthew Lewis

Evanna Lynch

Ian Hart

Bölümün yapımcılığını üstlenen Casey Patterson, duyurusunda “Hepsi 20 yıl önce başladıkları Hogwarts’ın orijinal setlerine geri dönüyor. Bu inanılmaz oyuncu kadrosu sayesinde havayı kokladığınızda ciğerlerinize sihir doluyor. Hayranlarını bu inanılmaz filmlerin yapımına dair çok özel ve kişisel bir yolculuğa çıkarmaya hazırlandıkları zaman heyecanları hissediliyor.” ifadelerini kullandı.

Warner Bros’un Küresel Çocuklar, Genç Yetişkinler ve Klasikler Başkanı Tom Ascheim ise, Harry Potter ve Felsefe Taşı filminin çıkışından bu yana inanılmaz bir yolculuk olduğunu belirtti.

Tom Ascheim, “Bu retrospektif ve olağanüstü film serisi, kalbini ve ruhunu ortaya koyan yetenekli oyuncu kadrosu ve ekipten, 20 yıl sonra Büyücü Dünyası’nın ruhunu canlı tutmaya devam eden tutkulu hayranlara kadar, bu kültürel fenomenin hayatlarına dokunduğu herkes için bir saygı duruşu niteliğindedir.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler