Hastanede randevu bulamayanlar isyanına Kozmik Albay da katıldı

Hastanede randevu bulamayanlar isyanına Kozmik Albay da katıldı
Sağlık sisteminde gelinen noktada muayene sırası için nöbet tutanlar kervanına ‘Kozmik Albay’ Erkan Yılmaz Büyükköprü de katıldı.

MHRS sistemi üzerinden randevu alamayıp sabahın erken saatlerinden poliklinik önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşları artık hemen hemen her şehirde görmek mümkün. Hal böyle iken özellikle sosyal medyadan Sağlık Bakanlığı’na seslerini duyurmaya çalışan vatandaşların sayısı da her geçen gün artıyor. Sosyal medyadan Sağlık Bakanlığı’na sesini duyurmaya çalışanlar kervanına ‘Kozmik Albay’ Erkan Yılmaz Büyükköprü de katıldı.

Büyükköprü Sağlık Bakanlığı resmi hesabını etiketleyerek yaptığı paylaşıma şu notu düştü:

“56 yaşındayım. 35 yıldır gözlük kullanıyorum. En son 4 yıl önce göz muayenesi oldum. Artık yaşım icabı yakını göremiyorum. Uzak numaram da değişmiş. Uzağı görmekte de zorluk çekiyorum. 3 aydır İstanbul’un 39 ilçesinde göz muayenesi için randevu bulamıyorum.”

ERKAN YILMAZ BÜYÜKKÖPRÜ KİMDİR?

Bir dönem FETÖ''nün en fazla saldırdığı isim olan ve Kozmik Albay olarak bilinen emekli Albay Erkan Yılmaz Büyükköprü

 

Ankara''daki Özel Harp Dairesi''ne bağlı Seferberlik Tetkik Kurulu Ankara Bölge Başkanlığı''nda görevli Albay Erkan Yılmaz Büyükköprü, FETÖ''nün "Arınç’a suikast" tezgahıyla başlayan ve Albay’ın adres yazılı kâğıdı yutmaya çalıştığı yalanıyla süren Kozmik Oda operasyonunda kumpasın odağındaydı.

Hedefteki Albay Erkan Yılmaz Büyükköprü, Kozmik Oda operasyonunun tüm ayrıntılarını ve perde arkasını tüm ayrıntılarıyla anlatılan ‘Kozmik Albay’ kitabının da yazarıdır.

İlgili Haberler