Hastaneden mahkûm kaçırdılar

Hastaneden mahkûm kaçırdılar
Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine jandarma tarafından getirilen mahkum, silahlı kişi tarafından kaçırıldı.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen mahkum Hünkar Karataş, çete suçundan yargılanıyordu. Hastaneye gelen ve kendisini kaçırmak isteyen grup, jandarmaya ateş açtı, çıkan çatışmada Karataş kaçtı.

BÖLGEDE HAREKETLİLİK SÜRÜYOR
Jandarmanın karşılık verdiği olayda, boynundan yaralandıktan sonra kaçan Bora Yuvarlak isimli kişi jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Bölgede hareketlilik sürüyor.

150 YIL CEZASI KESİNLEŞMİŞTİ
Okmeydanı Ağız ve Diş Hastanesi'ne tedavi için gelen 150 yıl kesinleşmiş cezası bulunduğu öğrenilen yeraltı dünyasının ünlü ismi Hünkar Karataş, jandarma ekiplerinin arasından kaçtı. Bir kişinin Karataş'a yardım ettiği öğrenilirken, jandarma ekipleri ile Karataş arasında yaşanan kovalamaca cep telefuna yaşadı.

Görüntülerde jandarma ekipleri şahsı kovalaken, Karataş'a yardım ettiği öğrenilen bir kişi yaralı olarak yakalanıyor. Öte yandan polis helikopteri de bölgede çalışmalarına devam ediyor. Öte yandan kaçan mahkum Hünkar Karataş'ın Karagümrük Çetesi olarak bilinin Ergin Kardeşler ile birlikte çok sayıda davada birlikte yargılandığı öğrenildi.