Hatay'da Ali için umutlu bekleyiş

Hatay'da Ali için umutlu bekleyiş
Hatay'ın Samandağ ilçesinde 30 Aralık'ta meydana gelen olayda denize açıldığı botun alabora olması sonucu kaybolan 23 yaşındaki Ali Nail Gündoğan’ın bulunması için çalışmalar ara verilmeden devam ediyor.

Hatay'da Ali için umutlu bekleyiş

Hatay'ın Samandağ ilçesinde denizde kaybolan Ali Nail Gündoğan için umutlu bekleyiş devam ediyor. Olay, 30 Aralık'ta saat 21.00 sıralarında, ilçeye bağlı Çevlik Bölgesi’nde meydana geldi. Balık tutmak için şişme bot ile denize açılan Ali Nail Gündoğan, akıntıya kapılarak gözden kayboldu.
hatayda-denizde-kaybolan-genci-arama-calismalari-suruyor-6089-dhaphoto2.jpg
Vatandaşlar durumu Sahil Güvenlik ekipleri ile jandarmaya haber verdi. Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı özel sualtı arama ekibi, Hatay İl Jandarma Komutanlığı’na ait insansız hava araçları ve sinyal takibi cihazlar ile yapılan aramalarda sonuç alınmadı. Gündoğan’ı arama çalışmaları sürüyor. 
BABA CUMALİ GÜNDOĞAN'IN SÖZLERİ YÜREKLERİ DAĞLADI 
Ekiplerin arama çalışmalarını takip eden baba Cumali Gündoğan, oğlunun bulunması için gösterilen çabadan dolayı teşekkür etti. Gündoğan, “Valimiz, kaymakamımız sağolsun ilgileniyor ama daha farklı yöntemle aranırsa daha iyi olur. Oğlumu almadan gitmeyeceğim” dedi.
hatayda-denizde-kaybolan-genci-arama-calismalari-suruyor-6089-dhaphoto4.jpg