Hatayspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Hatayspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Süper Lig'in 18.haftasında ligde üst üste aldığı galibiyetlerle liderliğe yerleşen Beşiktaş, Hatayspor'a konuk olacak. Futbolseverler maça dair ayrıntıları araştırmaya başladı. Atakaş Hatayspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Lider Beşiktaş Hatayspor'a konuk olacak

Lider Beşiktaş, Süper Lig'in 18.haftasında Antakya Atatürk Stadı'nda Atakaş Hatayspor'a konuk olacak.

HATAYSPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Antakya Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Ali Palabıyık yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS 1'den naklen yayınlanacak. Karşılaşmanın skor ve pozisyon takibi ise yenicaggazetesi.com.tr'de...

MUHTEMEL 11'LER:

HATAYSPOR: Akın, Popov, Pablo, Mesut, Katranis, Aabid, Ribeiro, Traore, Selim, Boupendza, Akintola

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Josef, Atiba, Oğuzhan, Ghezzal, Larin, Aboubakar

HATAY'DA EKSİKLER VAR

Hatayspor'da geçen hafta Gençlerbirliği ile oynadığı müsabakada kırmızı kart gören kaleci Munir bu karşılaşmada görev yapamayacak. Sakatlığı süren Yusuf Abdioğlu, Mame Diouf ve Jean-Claude Billong'un durumları da maç saatinde belli olacak.

SİYAH BEYAZLI TAKIMDA 3 EKSİK

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Bernard Mensah bu maçta oynamayacak. Gökhan Töre ve Adem Ljajic de maç kadrosunda yer almadı.

BEŞİKTAŞ LİDER, HATAY 6.SIRADA

Ligde üst üste aldığı galibiyetlerle liderliğe yerleşen Beşiktaş, oynadığı 16 maçta 11 galibiyet, 4 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı.  Ligdeki ilk sezonunda Atakaş Hatayspor ise 8 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 3 beraberlikle 6. sırada yer alıyor.